Winter Fashion ja OOTD

Kaunis utopia?

Nämä kuvat ovat vuodelta 2013, mutta kun panostaa ajattomaan pukeutumiseen, vaatteen hyvään istuvuuteen ja materiaalien laadukkuuteen, ei vaate koskaan mene pois muodista! Nämä vaatekaapin peruspilarit kantavat vuodesta toiseen ja asusteilla ne saa aina päivitettyä trendien mukaisiksi.

 
Klassinen talvineule on ajattoman tyylikäs

Hiskillä on yllään mittatilaustyönä tehtyä suomalaista käsityötä. Klassinen palmikkoneule on oiva ja monipuolinen luottovaate ja vaatekaapin turvallinen peruspilari, jonka saa eri tavoin asustamalla sopimaan niin arkeen kuin juhlaankin. Poolokaulus on tämän talven hitti ja sen lisäksi että se näyttää hyvältä, se on myös käytännöllinen talven tuiskuissa. Se tekeekin näppärästi tarpeettomaksi niin kaulaliinan, kuin muutkin ylimääräiset lämmittimet.

Neule: mittatilaustyönä teetetty 20 €
Punainen Flexi 5m ja mustat Jokke-valjaat: kuvausrekvisiittaa 

Talven klassista muotia catwalkilla

Väriä pimeään vuodenaikaan

Värikäs talvineule ei ole uhka vaan mahdollisuus! Mikäli kirkkaat värit epäilyttävät, yhdistä niitä murrettuihin ja maanläheisiin sävyihin. Ehkäiset asusi epilepsiavaikutelman valitsemalla yhden kirkkaan värin, jonka ympärille koostat asusi. Elmon yllä on niin ikään mittatilaustyönä tehty neule joka puhuu puolestaan, sillä se on värikkyydestään huolimatta tasapainoinen. Yhdistettynä yksivärisiin asusteisiin se toimii asun taattuna katseenvangitsijana taaten sädehtivyytesi siitäkin huolimatta, että aurinko ei tähän vuodenaikaan juurikaan paista.

Ajankohtaisen tästä neuleesta tekee värimaailma ja kuosi, joissa yhdistyy useampi tämän talven trendeistä. Neuleessa on nähtävissä niin vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä, isoja väripintoja, kuin metsäisiä sävyjäkin. Tämä neule on siis todella tätä päivää!

Neule: mittatilaustyönä teetetty, 20 €
Ruskeat Jokke-valjaat ja punainen Flexi 5 m: kuvausrekvisiittaa
 

Metsän värejä ja isoja väripintoja catwalkilla

Catwalkin päässä on ruuhkaa...

 

Löytyykö muita nelijalkaisia fashionistoja? Millaisesta tyylistä pidätte eniten, vai yhdistelettekö ennakkoluulottomasti eri tyylejä? Panostatteko klassisiin vaatekaapin luottovaatteisiin, vai kokeiletteko joka talvi jotain uutta? Mikä on toimivassa vaatekappaleessa mielestänne tärkeintä, käytettävyys vai näyttävyys?

Kuvat: emäntä ja Ari K.

Kommentoi