Sini-violetti smokey eye -meikki

Teksti sisältää affiliate linkkejä, jotka ovat merkitty *-merkillä. Linkkini kautta tehdyistä ostoksista saan pienen rahallisen korvauksen. 

Oriflamen linkit (tummennettu) ohjautuvat minun oriflame kauppaani, joten jos on kysyttävää oriflamen tuotteista, voit ottaa minuun myös suoraan yhteyttä!

sini-violetti smokey eye

Maanantain nopea sini-violetti sävyinen smoke eye -meikki tuli kyhäiltyä ja ajattelin teille näyttää lopputuloksen.

Jotenkin ihanaa, kun olen pitkästä aikaa löytänyt taas myös meikkaamisen ilon. Jotenkin todella vapauttava tunne, kun kaivaa meikit esiin, pistää musiikin soimaan ja vain tekee mitä mieleen tulee, tämä smokey eye meikki on juuri niin syntynyt.

Meikkipaletissani oli itseasiassa todella tumman sininen luomiväri täysin koskemattomana vielä, joten olin päättänyt, että seuraavaan meikkiini käytän sitä jotenkin ja sitähän löytyy, rajaukset ovat nimittäin tehty tällä luomivärillä, sekä sitä on käytetty myös muuten silmämeikissä tummempiin osiin. Luomilta löytyy myös kahta erisävyistä violettia häivytyksistä ja keskeltä luomea.

Sini-violetti smokey eye -meikki

Meillä on koulua nyt tosi paljon etänä ja muutenkin itse opetusta on ollut todella vähän, joten tänäänkin oli aikaa aivan rauhassa alkaa meikkaamaan. Eihän tämän tekemiseen nyt kauan mennyt itsessään, fiilistelyyn ja kahvin lipittämiseen suurin osa siitäkin ajasta.

(Mikähän siinä on, että sitä kahvia pitää näin kotona ollessa juoda niin paljon, osan varmaan voisi korvata ihan vedellä ja teelläkin! Mutta kahvi on vaan niin hyvää. Usein kummini sanookin, että käyn kahvilla. Ja se on kyllä totta.)

Tämä meikki on toteutettu ihan opiskelijabudjetin meikeillä ja voisinkin tehdä teille postauksen opiskelijabudjetin kauneudenhoito ja meikki tuotteista, sillä ainakin itse näin opiskelevana yh-äitinä koen, että sitä rahaa ei ole liikaa ja välttämättä niihin kaikkein kalleimpiin ja somehitti tuotteisiin ei ole aina varaa!

smokey eye makeup

Smokey eye meikin tuotteet:

Oriflame The One Illuskin aquaboost foundation

The Body Shop Matte Clay Powder

Lily Lolo Mineral Bronzer

Rimmel Maxi Blush (wild card)

*Essence The Highlighter

Lumene Nordic Chic extra stay eyebrow palette (medium brown)

Makeup Revolution flawless matte 2

Oriflame The One 5-in-1 wonderlash mascara (Tätä ripsaria on aina aika-ajoin myynnissä, mutta aina kun on, niin tilaan, sillä tää on paras ripsiväri ikinä!)

Tästä meikistä tuli aika jees, vaikka en tummemmilla luomiväreillä olekkaan vuosiin leikkinyt. Voisin nähdä tän meikin ihan osana omaa arkimeikkiä tai iltameikkinä!

Mitä mieltä olette tästä meikistä?

Viime kerralla: Mitä kauneus on ja mitä se minulle merkitsee?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *