Ladataan...
Keep it simple

Helou ja aurinkoista vappua! 

En voi käsittää, että kesä on ihan oikeasti näin lähellä. Kuukausi sitten mittari näytti kymmentä astetta, tänään jo viittätoista. Ei ihan perinteinen vappusää.

Oon taas herännyt talviunilta. Musta tulee kesän tullen ihan eri ihminen. Aurinko on mun oma henkilökohtainen jumalani, jota palvon päivästä toiseen. Samalla pelkään kuitenkin, että tästäkin kesästä tulee yhtä surkea kuin viime kesästä. En enää kunnolla muista, miltä kesä tuntuu. Tää päivä antoi siitä kuitenkin pienen toiveikkaan välähdyksen.

Tässäpä tulisi teille kuitenkin vapunajan välähdyksiä ja hetkiä. Kamera jäi viime reissulla Lahteen, joten jo hetken aikaa oon joutunut tyytymään puhelinkuviin. Onneksi ensi viikolla saan rakkaan Olympukseni takaisin :D

Töissä vietettiin vappua hattuteemalla. Mulla kävi säkä, sillä olin ostanut ton hatun jo ennen kuin sain tietää tästä teemasta. Mulla oli pienenä tollasia samantyylisiä pieniä hattuja, joten tästäkin tuli kivasti lapsuus mieleen. Pienenä hatuissa tais tosin olla myös sulkia. 

Vapun ja kevään kunniaksi lakkasin myös kynnet ja laitoin noita viime (vai edellis-) kesänä supersuosittuja siirtokuvia ihoon. 

Vappuun, niin kuin mihin tahansa juhlaan, kuuluu tietenkin myös syöminen! Kesää kohden annokset yleensä kevenevät, mutta...

Loppuun vielä kuva tämänpäiväisestä jätskihetkestä järven rannalla. Näyttää lämpimältä ja idylliseltä, mutta huhhuh mikä tuuli. Melko äkkiä jätskin syönnin jälkeen oli häippästävä takaisin kotiin. Tosin kotonakin olin jopa hetken aikaa sortseissa parvekkeella, joten kyllä se kesä sieltä vielä tulee.

Ihanaa kesän ja helteiden odotusta! <3

Ladataan...
Keep it simple

Pitkäperjantai on musta ja synkkä ja niin totta kai myös mun tän päivän asu. Ei vaan, en kylläkään valinnut tätä mekkoa päivän teeman mukaan, vaan halusin vain ottaa kunnolla käyttöön viikonloppuna hankkimani uutuuden. Mekko on Vilasta, taattua Vitinnyä. Mulla kävi onneksi tuuri, kun sain itselleni tämän tän kevään uutuuden ennen kuin se loppuu myymälöistä. Tykkään tästä ihan hirveen paljon. Mekko on simppeli ja helppo käyttää, mutta kuitenkin siinä on taas, mun pukeutumiselle tyypillisesti, joku pikku juju.

Yritin näyttää kuvissa pitkäperjantain kunniaksi vakavalta, mutta päädyinkin näyttämään 5-vuotiaalta mököttävältä lapselta, joka on kaiken lisäksi pakotettu laittamaan mekko päälleen. Musta näistä kuvista tuli niin hauskan ristiriitaisia, että totesin, että nämä on pakko julkaista.

Itse mekko meni kuitenkin vielä hetkeksi kaappiin odottamaan illan ravintolaillallista. Kotona näissä kamppeissa tuli ikuiselle vilukissalle kylmä, ja jouduin laittamaan päälleni farkut ja kollarin. Kevät ei taida sittenkään ihan vielä olla täällä, vaikka kovasti sitä odottelen. Ehkä se onkin hyvä syy mököttää!

Mekko Vila/ Vitinny Lace Dress

Synkkää tai valoisaa pitkäperjantaita itse kullekin! Valitkaa itse, millä mielin tätä päivää vietätte.

Ladataan...
Keep it simple

Heipä hei! Vuosi 2016 on nyt jo hyvässä vauhdissa, mutta ajattelin asukuvien muodossa vielä hetkeksi palata takaisin viime vuoteen. Uuden vuoden ensimmäinen kuukausi oli äärettömän kiireinen, ja siksi blogikin jäi päivittämättä. Blogi on kyllä kolkutellut omantunnon tavoin mielessäni useinkin. Haluaisin kirjoittaa enemmän ja paremmin, mutta en kuitenkaan hutiloiden. Siksipä en suostukaan ottamaan postaustahdista suurta stressiä elämääni, vaikka blogi minulle tärkeä onkin. Lupaan kuitenkin yrittää suunnitella ajankäyttöäni taas hieman paremmin.

Viime postauksessa kerroin suureellisista uudenvuodenlupauksistani. No, kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin Strömsössä. Sokerittomuushaaste meni pilalle heti tammikuun ensimmäisenä päivänä, kun söin vahingossa paahtoleipää. Siis paahtoleipää! Ei käväissyt mielessäkään, että paahtoleipä voisi sisältää sokeria. Tässä vaiheessa ajattelin vielä, ettei suurta vahinkoa ollut päässyt tapahtumaan ja yritin jatkaa sokerittomalla linjalla. Olin kuitenkin jatkuvasti nälkäinen ja kiukkuinen, joten jo parin päivän päästä annoin periksi ja nappasin paloja suklaatalostamme.

Haasteen epäonnistuminen ei harmita niin paljoa kuin voisi kuvitella, sillä jo näiden parin päivän aikana opin huomaamaan,  miten monissa eri tuotteissa sokeria tosiaan on. Tajusin myös sen, ettei totaalinen sokerin poisjättäminen kerralla toimi omalla kohdallani. Herkkulakko, karkkilakko tai edes se, että en ravintolassa syödessäni tilaisi joka kerta limsaa, voisi olla minulle sopivampi tapa parantaa syömistottumuksiani. 

Lukuhaasteen kanssa sujuu hieman paremmin, vaikka olenkin vähäsen jäljessä aikataulustani. Tähän mennessä olen lukenut kolme teosta: Laura Lindstedtin Oneironin, Jules Vernen Maailman ympäri 80 päivässä ja F.E. Sillanpään Nuorena nukkunut. Ehkäpä teen jossakin vaiheessa näistä ja muista lukemistani kirjoista oman postauksensa.

Nyt kuitenkin vihdoin siihen asuun! Tää oli mun jouluaaton asu, ja mun mielestä aivan täydellinen. Rento, lämmin ja tyylikäs. Olin himoinnut tota karvaliiviä jo siitä lähtien, kun näin sen Henkkamaukan syksyn kuvastossa. En kuitenkaan raaskinut ostaa sitä täydellä hinnalla, mutta kun vähän ennen joulua näin siinä -50%-lapun, ei ostopäätöstä tarvinnut kauaa harkita. Ainoa asia, jonka asussa nyt myöhemmin muuttaisin, olisi tuo paidan väri. Loppujen lopuksi kirkkaan valkoinen ei mun mielestä sopinut tuohon lainkaan. Muutoin asu on oikein perfect.

Karvaliivi H&M // Paita Vila // Farkut Mango

Ladataan...

Pages