Vapun tunnelmia

Helou ja aurinkoista vappua! 

En voi käsittää, että kesä on ihan oikeasti näin lähellä. Kuukausi sitten mittari näytti kymmentä astetta, tänään jo viittätoista. Ei ihan perinteinen vappusää.

Oon taas herännyt talviunilta. Musta tulee kesän tullen ihan eri ihminen. Aurinko on mun oma henkilökohtainen jumalani, jota palvon päivästä toiseen. Samalla pelkään kuitenkin, että tästäkin kesästä tulee yhtä surkea kuin viime kesästä. En enää kunnolla muista, miltä kesä tuntuu. Tää päivä antoi siitä kuitenkin pienen toiveikkaan välähdyksen.

Tässäpä tulisi teille kuitenkin vapunajan välähdyksiä ja hetkiä. Kamera jäi viime reissulla Lahteen, joten jo hetken aikaa oon joutunut tyytymään puhelinkuviin. Onneksi ensi viikolla saan rakkaan Olympukseni takaisin 😀

Töissä vietettiin vappua hattuteemalla. Mulla kävi säkä, sillä olin ostanut ton hatun jo ennen kuin sain tietää tästä teemasta. Mulla oli pienenä tollasia samantyylisiä pieniä hattuja, joten tästäkin tuli kivasti lapsuus mieleen. Pienenä hatuissa tais tosin olla myös sulkia. 

IMG_6575.JPG

Vapun ja kevään kunniaksi lakkasin myös kynnet ja laitoin noita viime (vai edellis-) kesänä supersuosittuja siirtokuvia ihoon. 

IMG_6631.JPG

Vappuun, niin kuin mihin tahansa juhlaan, kuuluu tietenkin myös syöminen! Kesää kohden annokset yleensä kevenevät, mutta…

img_6651_0.jpg

img_6577.jpg

IMG_6656.JPG

Loppuun vielä kuva tämänpäiväisestä jätskihetkestä järven rannalla. Näyttää lämpimältä ja idylliseltä, mutta huhhuh mikä tuuli. Melko äkkiä jätskin syönnin jälkeen oli häippästävä takaisin kotiin. Tosin kotonakin olin jopa hetken aikaa sortseissa parvekkeella, joten kyllä se kesä sieltä vielä tulee.

IMG_6696.JPG

Ihanaa kesän ja helteiden odotusta! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *