Taas mennään niin että pahaa teköö

Miksköhän miehet tulee aina ”laumoissa”? Joko ei ole ketään kiinnostavaa, tai sitten on heti kerralla useampi. Sitten koen ahdistusta siitä, että ehkä saattaa joutua jossain vaiheessa ”valitsemaan”. Oikeasti siinä käy vaan aina niin, että kaikki ne tyypit vaan ikään kuin itsestään karsiutuu pois ja huomaan taas olevani yksin.

Tällä kertaa entiset heilat ovat ruvenneet oikein joukolla soittelemaan heti kun tapasin yhden kivan ja potentiaalisen tyypin. En vain ole tästä uudesta ihmisestä varma onko hän vielä valmis uuteen suhteeseen. Minä haluaisin jo kovasti vähän rauhoittua ja löytää jonkun ihmisen jonka kanssa on hyvä olla. Hänen seurassaan on hyvä olla, mutta pelkään pilaavani kaiken kun olen niin malttamaton.

Näistä vanhoista heiloista toinen on ihminen, kenen ei tarvisi kuin pyytää, niin juoksisin heti hänen luokseen. Inhottava tunne, kun huomaa jollain olevan itseen niin paljon vaikutusvaltaa. Se ei vaan tule olemaan mahdollista. Mä en vaan mahdu hänen elämäänsä… Tai oikeastaan hän sanoo haluavansa suojella mua kaikelta paskalta mitä hänen elämässä tapahtuu…. Miksi sitten ottaa muhun yhteyttä aina uudestaan??? Hyvin vaikeaa mun on jatkaa elämää jos hän ei jätä mua rauhaan…

hmmh… Tässäpä taas itselle mietittävää…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *