Uusi yrkkä

talo 9_12_2013.JPG

Uusi vuosi uudet kujeet, eikö?

Klisee, mutta mistä muualta kliseet saisivat alkunsa kuin orjallisesti niitä noudattavista tosielämän tapahtumista?

Joku yllättävä energia-aalto pyyhkäisi yli niinkin voimakkaasti, että a) halusin jatkaa blogin kirjoittamista ja b) siirtää sen uuteen osoitteeseen. Kai tämäkin on osaltaan tätä joka vuotista ”new year, new me” hapatusta. Josko ei kuitenkaan jäisi hapatukseksi tänä herran vuonna 2016! (salli mun epäillä vähän kuitenkin nimim. ”new year new me” vuodesta 1985)

Vanha, yli vuoden horroksessa ollut, blogi löytyy täältä: http://keinumaki.blogspot.fi/

Takana on siis tiivistettynä (tämä kaikille niille jotka eivät jaksa edes painaa tuota linkkiä) yhden vanhan talon ostaminen ja pari vuotta armotonta remonttisätkimistä. Viime aikoina tosin aika armollista remonttisätkimistä, kun ei olla juurikaan mitään tehty – tekemistä toki olisi.

Etäisesti Kiljusen herrasväkeä muistuttava Keinumäkeläisten klaani koostuu tällä hetkellä kolmesta ihmisestä (30v, 34v, 6kk) , ja yhdestä koirasta (2v).

Miksi mä halusin taas alkaa kirjoittamaan blogia? Ei mitään hajua. Täälläkin mennään siis samalla motolla kuin remontin kanssa: ”Kun itse tekee, saa mitä tulee”. Jään siis itsekin jännityksellä odottamaan mitä tämä vuosi ja blogi tuo tullessaan.

Tervetuloa Keinumäelle!

Annika

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *