KIITOS

Attachment-1.jpeg

 

Viime joulukuun suklaa-banaanipuuron ei todellakaan ollut tarkoitus jäädä tämän blogin viimeiseksi postaukseksi. Päinvastoin, olin tosi innoissani sekä kirjoittamisesta että kuvaamisesta, sillä olin vihdoin onnistunut löytämään talven pimeydestä sopivan ajankohdan (lauantaiaamut) ruokakuvien ottamiselle. Seuraava postaus kuitenkin jumahti luonnosteluvaiheeseen, ensin muutamaksi päiväksi ja lopulta kuukausiksi.

 

Suurin syy blogihiljaisuudelle on oikeastaan se, että päätin vuoden lopulla lopettaa niin koneen kuin puhelimen tuijottamisen iltayhdeksän jälkeen. Samalla päivästä katosivat ne pari iltatuntia, joina olin yleensä tehnyt postaukset valmiiksi. Aloin kuitenkin nukkua niin paljon enemmän ja ennen kaikkea paremmin, että parin iltatunnin rauhoittaminen tuntui tarpeelliselta. Etenkin kun vuodenvaihde ja alkuvuosi olivat töissä tosi mielenkiintoista, mutta myös kiireistä ja kuormittavaa aikaa.

Vaikka en kaipaa nyt valoisten iltojen myötä enää niin paljon unta (ja puhelintakin tulee selattua usein nukkumaanmenoon asti), ei blogin kirjoittaminen ole tuntunut ajankohtaiselta. Olen ihan varma, että jossain vaiheessa se taas tuntuu, mutta tällä hetkellä riittää että saan tehdä töitä ruokaviestinnän parissa päivittäin. Mutta siihen asti kiitos teille kaikille, jotka lukeneet, kommentoineet ja tykänneet näistä jutuista. Nähdään taas ❤️

– Jaana

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *