Niistä sisäelimistä

Mehän oltiin lauantaina maistelemassa niitä unohdettuja elimiä Le Porc:ssa. Ja ai että olen innoissani! Miten naudan kielestä ja karitsan munuaisista saakaan niin hyvää aikaiseksi? Niin ja ota ihmeessä se viinipaketti, sopivat täydellisesti ruoille.

Tässä vähän annoskateutta…

ALKURUOAT

kuva16.jpg

Karitsan munuaiset ja paholaisen kastike. – Mun alkupala, munuaiset täydellisen rosé, maku maksamainen, kastikkeessa kivasti pientä tulisuutta.

kuva15.jpg

Sianpääaladobi, vinaigretti ja etikkakurkut – Herkku! Jos tykkäät lihahyytelöstä, ota tää.  Jos et, ota silti!

PÄÄRUOAT

kuva14.jpg

Confittua ankan kivipiiraa, marc-kastike – Toinen suosikkipääruoista!

kuva18.jpg

Naudan kieltä, lihakauppiaan kastike – Kuin söisit hyvää pihviä, mä olisi valinnut ehdottomasti tämän pääruoan!

kuva17.jpg

Tripes à la mode de Caen (naudanmaha-calvadospata) – Mun pääruoka. Älä anna hajun häiritä. Syö selkä suorana. Kokemus sinänsä. :)

Nää todellakin on unohdettuja elimiä. Aliarvostettuja ainakin. Ennakkoluulot syrjään ja syömään! Unohdettujen elinten viikot Turussa Le Porc:ssa 21.4. asti.

 

koti ruoka-ja-juoma