Niistä sisäelimistä
Mehän oltiin lauantaina maistelemassa niitä unohdettuja elimiä Le Porc:ssa. Ja ai että olen innoissani! Miten naudan kielestä ja karitsan munuaisista saakaan niin hyvää aikaiseksi? Niin ja ota ihmeessä se viinipaketti, sopivat täydellisesti ruoille.
Tässä vähän annoskateutta…
ALKURUOAT
Karitsan munuaiset ja paholaisen kastike. – Mun alkupala, munuaiset täydellisen rosé, maku maksamainen, kastikkeessa kivasti pientä tulisuutta.
Sianpääaladobi, vinaigretti ja etikkakurkut – Herkku! Jos tykkäät lihahyytelöstä, ota tää. Jos et, ota silti!
PÄÄRUOAT
Confittua ankan kivipiiraa, marc-kastike – Toinen suosikkipääruoista!
Naudan kieltä, lihakauppiaan kastike – Kuin söisit hyvää pihviä, mä olisi valinnut ehdottomasti tämän pääruoan!
Tripes à la mode de Caen (naudanmaha-calvadospata) – Mun pääruoka. Älä anna hajun häiritä. Syö selkä suorana. Kokemus sinänsä. :)
Nää todellakin on unohdettuja elimiä. Aliarvostettuja ainakin. Ennakkoluulot syrjään ja syömään! Unohdettujen elinten viikot Turussa Le Porc:ssa 21.4. asti.