Savuhovi
Oletteko jo tutustuneet Keravalaisen Savuhovin tuotteisiin? Varsinkin näin grillikauden alettua suosittelen lämpimästi tutustumaan heidän hieman tavallisesta poikkeavaan nakki- ja makkaravalikoimaan. Tuotteet on myös nimetty aika hauskalla tavalla. Turussa Savuhovin omat tiskit löytyy Skanssin ja Länsikeskuksen Citymarketeista.
Savuhovi syntyi, kun jo kaiken maailman makkaratehtailua nähneet perustajat löivät kovat päänsä yhteen. Tuosta kopsahduksesta kimposi unelma valmistaa parempaa, paremmin ja oikealla tavalla. Meille liha ei siis ole ’vain makkaraa’, eikä Savuhovi ole vain makkaratehdas. Me opastamme sinulle oikean tuotteen valinnassa sekä otamme mielipiteesi ja tarpeesi huomioon. Uskomme, että liha maistuu parhaalle silloin, kun se maistuu aidolle lihalle. Tehdään lihatuotteita niin kuin ne on tarkoitettukin tehtäväksi. Kuulostaa mahtipontiselta, mutta on se vaan niin järjettömän hyvää.
Lähde: www.savuhovi.fi
Tässä muutamia mun suosikkeja:
Poropeukalo – tämä nakki sisältää naudan- ja sianlihan lisäksi poroa ja saksanhirveä. Mehukkuutta lisää aimo annos sulatejuustoa. Ei tulinen, uskoisin, että sopii myös lasten makuun.
Kiukkunakki – perinteinen nakki, mutta mukana sopivasti (pienen kiukun verran) chiliä.
Raivo – grilliwursti, joka sisältää tulista naga morich -chiliä. Suosittelen syömään kylmänä ja juomaan kaverina olutta. Sopii vaikka tapaspöytään.
Marskin wursti – todella hyvä grillimakkara. Lihapitoisuus 95%. Valkosipulinen ja hieman mausteinen. Uskon, että myös perinteisen jauhomakkaran ystävät pitävät tästä vaikka lihaa onkin reilusti. Kruunaa patikkaretken nuotiolla paistettuna.
Juustogangsteri – tämä nakki sisältää runsaasti juustoa sekä mustapippuria. Hieman tulinen siis.
Sinapit Hovi ja Kipu – Hovi on se ”tavallinen” sinappi. Sopii täydellisesti mm. Marskin wurstille. Kipu on nimensä mukaisesti aikas tulinen. Suosittelen käyttämään vain ei niin tulisten makkaroiden seurana.