V vs. V2.0

Noin pari vuotta sitten erosin mun silloisesta poikaystävästä. Ehdittiin asua reilu vuosi yhdessä ja muuttaa kotipaikkakunnalta toiseen kaupunkiin. Toisessa kaupungissa kuitenkin uudet tuulet alkoivat puhaltaa ja elämä sai suuria muutoksia. V:n mustasukkaisuus tuli haitaksi uusien kavereiden hankkimisessa ja lopulta kyllästyin rajoitteisiin. Siihen aikaan olin todella ahdistunut koko parisuhteesta ja päivääkään en ole katunut sen lopettamista. Tottakai sillon tällön ajan kultaamat muistot tulee mieleen, mutta loppupeleissä tein mielestäni täysin oikean ratkaisun. Kyllä kai siinä vaiheessa pitää tajuta että hei, ei tää näin voi mennä, kun toinen rajoittaa mustasukkaisuudellaan jo sun pukeutumistakin?

Eroa olin itse kyspytellyt mielessäni jo jonkin aikaa ennen kuin sain sanottua sen ääneen. Mä en halua enää jatkaa. Mä haluan olla yksin ja haluan olla onnellinen. Erosta toipuminen ei siis multa hirveän kauaa vienyt, sillä olin jo sinut asian kanssa ja ennemminkin jo odotin uutta ihanaa sinkkuelämää. Jouduttiin asumaan vielä kuukausi yhdessä eron jälkeen ja sitä voisin kuvailla yhtenä maanpäällisenä helvettinä.

Pari viikkoa eron jälkeen päätin tehdä Tinderin, vaikka siitä tuli vain lisää riitaa ja huutoa jo valmiiksi räjähdysherkkään kotiin. Hyvin pian sieltä löysinkin V2.0:n, urheilullisen ja komean yliopistossa opiskelevan jäbän. Tosi lyhyessä ajassa alettiin tapailla ja tosi usein. Vietin monta yötä viikossa hänen luonaan. Aloin oikeasti ihastua ja aika pahasti. Outoa tässä jutussa oli se, että vaikka vietettiin älyttömästi aikaa ja öitä yhdessä, me ei harrastettu seksiä kertaakaan??? The hell?!? Ok jälkeen päin oon ollu tähän todella tyytyväinen. Tapailua oli jatkunut noin kuukausi, kun sain koulukaveriltani tietää, että V2.0 on aiemmin säätänyt erään toisen tytön kanssa. Yhtäkkiä yhtenä iltana V2.0 laittoi viestiä, että parempi jos ei nähdä enää. WTF?!?!? Ei tuollaisia pommeja pudotella tyhjästä.

No sain sitten tietää että V2.0 oli säätänyt tämän tytön kanssa yhtä aikaa ku munki kans. No tän viestin jälkeen mun kaveri (joka asui tän tytön naapurissa) spottaili V2.0:n autoa jatkuvasti niiden pihasta. Eiköhän homma ollu selvä. Sitten alko Instagramiin ilmestyä parisuhdepäivityksiä. Nykyään he asuvat yhdessä ja tää tyttö ei tiedä musta mitään.

Tää oli siis mun ensimmäinen kokemus Tinderistä.

suhteet oma-elama rakkaus hopsoa
Kommentit (2)
  1. Ei vitsi oikeasti. Tämä kirjoitus oli kyllä aika suuttumusta aiheuttava. V3.0 – >

    -Isla

    http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

    1. Ja tämä oli vasta alkua… !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *