Tämä on liikuttava teksti

Eilen oli tämän vuoden lämpimin päivä. Sen tietää ensimmäisenä siitä, että teinitytöt kulkevat kadulla puolialasti.

Katselin hetken, kun edessäni kävelevän minarissa kulkevan tytön pikkuhousut vilkkuivat liian lyhyen hameenhelman alta. Hetken minua huvitti ja sitten muistin, että pukeuduin itsekin nuorempana lyhyisiin hameisiin. Mikähän siinä on, että kriittiset paikat pitää paljastaa samantien, kun lämpötila vähän nousee? Hormonitason nousu? Nuoruuden kukkeuden esiintuonti? Lämmin sää? Ihanat minihameet?

Seuraavaksi liikutuin. Viime ja tänä vuonna talvi kesti kaiken kaikkiaan vajaan vuoden. Viime kesänä oli ehkä kaksi lämmintä päivää ja sitten tulikin syksy synkkine iltoineen ja sateineen. Talvi loppui vapun tienoilla. Joten totta helvetissä on ymmärrettävää, että suomalaiset haluavat juhlistaa eilisen kaltaista ilon ja onnen päivää pukeutumalla vähiin vaatteisiin, kansoittamalla terassit ja juomalla kännit! Kesä on niin surullisen lyhyt täällä, että niistä ainoista päivistä pitää ottaa kaikki irti. Siihen minulla ei ole vastausta, miksi ihmiset ovat kännissä myös talvisin joka viikonloppu.

Minulla oli lähes tippa linssissä katsellessani Vaasankadun ympäristöä ja humalaisia ihmisiä. Voi meitä kaikkia poloisia suomalaisia, jotka rakastamme kaljaa, makkaraa ja jääkiekon MM-kisoja ja saamme liian vähän aurinkoa! Kalvakat, karvaiset sääret esiin ja kesää kohti!

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *