Muutosten aikaa (alanvaihto)

Hei hei syyskuu, tervetuloa lokakuu. Tervetuloa uudet haasteet. Lokakuu tuo tullessaan minulle aivan uusia tuulia.

Aloitan opiskelun. Vielä 40+ ikäisenä kuumottaa opiskella uutta ammattia. Olen ollut yli kymmenen vuotta hoitoalalla vuorotyössä. Perhe-elämä nitkuaa minun työvuorojen vuoksi. Minä jaksan, perhe ei. Hyvinvoiva perhe on minulle kaikista tärkeintä, joten alan hissuksiin hankkiutumaan päivätöihin ja elämään samaa 8-16.00 yhteiskunnan pyörimisarkea kuin muukin perhe.

Viimeiset n. 6 vuotta olen ollut töissä ensihoidossa. Lokakuun lopulla aloitan ihan perus merkonomin opinnot, mutta hyppään suoraan markkinointi viestinnän ja sisällöntuoton tutkinnonosaan. Loput osat käyn vähän epäjärjestyksessä. Olen ollut vuoden alusta asti mukana kuntamarkkinoinnissa ja siitä on herännyt kipinä sisällöntuottoon.

 

Käykää kurkkaamassa mun instatilejä. Niitä on kaksi. Toinen on luonto/retkeilytili  ja toinen tili on koti- ja arkiaiheille. Jälkimmäisessä on aktiivinen story. Nyt kannattaa ottaa myös tämä blogi seurantaan, jos aikuisen naisen alanvaihtoprojekti ja ylipäätään arjessa taaplaaminen kiinnostaa.

Uusien kuvioiden myötä blogin ylläpitokin nousee aikaisempaa tärkeämmäksi, koska tämä on hieno kanava tuottaa sisältöä. Minulle saa esittää toiveita sisällöstä, jotta blogi palvelisi hyvin lukijaa.

Mukavaa viikonloppua ja lokakuuta.

Ig: @kiilto_kuvia_heidimaria_h (arkitili)

Ig: @heidimaria_h (luonto- ja retkeily)

 

tyo-ja-raha ystavat-ja-perhe opiskelu
Kommentit (1)
  1. Amikseen 40+. – Heidi_Maria | Lily
    19.10.2020, 16:27

    […] Minulla on yksi ammatti taskussa ja nyt haluan vaihtaa tyystin alaa. Kirjoittelinkin tästä lyhyesti kerran aiemmin (Muutosten aikaa (alanvaihto). […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *