He’s not that into you

Okei. Asia on selvä. Ruotsalainen mies ei ole enää kiinnostunut musta. Juttelimme äsken ja olemme silti kavereita. Outoa, mutta olo on oikeasti helpottunut.

Mä en tajua miten ihmiset päätyvät parisuhteeseen. Siis millä logiikalla? Ainoa, mitä mä voin sanoa, että mun kohdalla sen toisen ja omat tunteet ei mee kohdalleen. Ikinä. 

Anyway, kannattaa kuunnella niitä tunteita. Ne tietävät paremmin kuin sun järki. Oikeasti.

 

 

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (2)
  1. I feel You sis. Pakit tuli täälläkin. Itsellä kiinnostus olisi ollut enempään, mutta ei voi mitään. Tosin olen alkanut oppia: kysyn uudesta näkemisestä aika nopeastikin, niin ei tarvi viikkokaupalla arvuutella että vastaileeko se vaan kohteliaisuuttaan viesteihin. Kyllä tämä harmittaa silti, sillä mies oli pitkästä aikaa joku oikeasti mielenkiintoinen. Meidän lapsista olisi tullut tosi kauniita. En kyllä tajua miten ihmiset (minäkin ennen) kestää sellaista epävarmuutta jatkotapaamisista, että mitähän mieltä se on jne…

  2. Anna Blue Eyes
    10.3.2015, 11:23

    Jos tuo parisuhteutumisen logiikka joskus valkenee, niin jaa meille muillekin! 
    Mutta hyvä, että puhuitte ja kiva, että olo tuntuu helpottuneelta. Omasta mielestäni on parempi saada asioihin reilusti selvyys, niin vältytään turhalta mielipahalta. Ja siltä, että joku roikkuu haavekuvissaan turhaan toisessa, koska silloin voisi vaikka missata sen oikeesti osuvan, koska ei olisi avoin tutustumaan keneenkään muuhun. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *