Makeup revolutionin syyslempparit

Tuotteet saatu blogin kautta

muruus.jpg

Sain Makeup Revolutionilta testiin muutamia tuotteita ja valitsin niistä lempparini. Olen testannut paljon merkin eri meikkejä ja aiempia kokemuksia voi lukea tästä postauksesta. 

mur11.jpg

mur5.jpg

mur8.jpg

Ensimmäiseksi lemppariksi nousi ehdottomasti Liquid Highlighter sävyssä Champagne. Nestemäistä tuotetta tarvitsee laittaa todella vähän, se levittyy todella hyvin. Ihana kultaan taittava sävy sopii niin vaalealle kuin tummemmallekin ihonsävylle. Hohtoa on vaikea saada taltioitua kuviin, iholla tuote on ihana kostean hehkuva. Tuote on pitkäkestoinen iholla ja pullo kestää käytössä ikuisuuden. Kokeilin sekoittaa korostustuotetta meikkivoiteeseen ja se toi upean hehkun, mutta eniten tykkään siitä levitettynä kasvojen korkeimpiin kohtiin.

mur3.jpg

mur1.jpg

Makeup Revolutionin Reneissance huulipunat ja huultenrajauskynät paljastuivat myös ihan mahtavaksi! Rajauskynien koostumus on vahamainen ja kestää hyvin huulilla, mutta myös levittyy superhelposti. Kynän jälki pysyy pitkään hyvännäköisenä huulilla, eikä lähde leviämään. Huulipunan koostumus on myös vahamainen mutta hyvin levittyvä, ja sen peittävyys on niin hyvä että yksi sipaisu riittää. Huulilla kombo kestää loistavasti, ruokailun jälkeen huulipunaa tulee lisätä, mutta muuten se pysyy paikoillaan tunteja. Rakastuin myös todella punien hylsyyn, kultainen tuubi tuntuu ihanan ylelliseltä.

murswatch.jpg

Koko linja on täynnä ihania nudesävyjä, mutta sävy Greatest nousi ehdottomasti lemppariksi, sen sävy on täydellinen pinkahtava nude. Vasemmalla koko huulille on levitetty rajauskynää ja oikealla sen päällä on huulipunaa. 

Makeup Revolutionia saa useiden nettikauppojen lisäksi Prismoista.

Mikä näistä tuotteista kiinnostaa sua eniten? 

– Kiira

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *