Välikauden välipala
Tekaisin eilen itselleni ja tytölle pirteän ja simppelin välipalan – Kolmea eri sitrushedelmää, luomuoliiveja ja mintunlehtiä kardemummalla ja kanelilla huiskittuna. Talvisen lämpöiset mausteet ja kesäisen elinvoimaiset hedelmät muodostivat melkoisen maukkaan ja persoonallisen paletin. Jotenkin täydellinen makukombo juuri tähän vuodenaikaan.
Ryystäessäni ruokailun jälkeen mausteista sitrusmehua lautaselta tiesin tästä kokoonpanosta tulevan talon tapa. Myös tyttären poikkeuksellisen harras ruokailuilme varmisti, että seuraavaltakin kauppalistalta tulee löytymään alla olevat ainekset.
Mausteinen sitrussalaatti
Luomuverigreippi
Luomuappelsiini
Luomumandariini
Muutama kivetön vihreä oliivi
Tuoreita mintunlehtiä
Kanelia
Kardemummaa
♥ Virpi
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.