Because I´m a lady

Ruusunnupputeen täytyy olla ehkä maailman suloisin juoma. En yhtään ihmettele että se on jo viime vuosituhannen alusta saakka ollut Kiinassa nimenomaan naisten suursuosiossa ollut yrttitee. Pehmeän makeahkon ja kevyesti kukkaisilta maistuvan teen on sanottu rauhoittavan mieltä, tekevän hyvää sydämelle, auttavan aineenvaihdunnassa ja helpottavan kuukautiskipuja.

 

Itse olen huomannut ainakin ruusunnupputeen rentouttavan vaikutuksen. En tiedä onko kysessä kyseisen ruusuteen maku, tuoksu vai ihana ulkonäkö, mutta aina kyseistä teetä nautittuani olo on mukavan seesteinen ja tyyni, ja luonnollisesti leidimäisen hienostunut.

 

Nyt raskauden lopulla olen vienyt teesöpöstelyn vielä astetta pidemmälle ja sekoittanut ruusunnuppuja vadelmanlehtiteehen, jota suositellaan siemailtavan kolmisen kuppia päivässä juuri näinä raskauden viimeisillä viikoilla. Vadelmanlehtien sanotaan vahvistavan kohtua, tehostavan supistuksia ja nopeuttavan synnytyksestä palautumista. Vadelmanlehtiteetä käytetään myös anemiaan, vatsan rauhoittamiseen ja suun tulehduksiin.

 

Kokeilkaahan siskoseni tätä kuuma kupillista lempeää naisenergiaa. Kun hämmennätte sekaan vielä nokareen hyvää kotimaista hunajaa, niin siitä ei enää teehetki ja tunnelma sulostu.
 

♥ Virpi

 

pst, ruusunnuppuja saa teekaupoista ja joistain luontaistuotekaupoista. omani ostan Ruohonjuuresta.

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (9)
  1. Alkuun kiitos ihanasta voimaannuttavasta blogista!
    Kysyisin söitkö Ohhiran probiootteja raskausaikana? Pakkauksessa kun on raskaana olevien suhteen merkintä: kysy lääkäriltäsi. Mietin vain onkohan pillereissä jotain epäsopivia ainesosia. Olen myös kummastellut kun toiset suosittelevat Macan käyttöä ja toiset taas suosittelevat välttämään Macaa sen hormoneja tasaavan vaikutuksen vuoksi. Aikamoinen viidakko tämä 🙂 Mukavaa keväänalkua!

  2. Tiitiäinen
    14.2.2012, 19:08

    Hei! Ystäväni on raskaana ja oli ostanut Clipperin Vihreää aloe vera-teetä. Siinä oli kuitenkin lukenut, ettei sitä saa raskaana juoda. Sitten hän kävi samaisessa kaupassa uudestaan ja kysyi, mitä teetä hän voisi juoda, kun on raskaana. Hänelle myytiin Clipperin Rosehip-teetä. Kotona hän tutkaili kuitenkin pakkausta ja siinä sanottiin malvasta. Netistä hän oli löytänyt tiedon, ettei malvaa suositella raskaana oleville. Muttei paketissa kuitenkaan kielletty nauttimasta kyseistä teetä. Mietittiin, josko on sitten kyseessä eri lajike… ? Mieleeni tuli, että mitä teetä itse raskaana olet juonut?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *