Cherry cool

Postiluukustamme tupsahti eilen piristävä punainen kirjekuori, joka sisälsi mustaa valkoisella uudesta tittelistäni – health coach Virpi Mikkonen, saanen esittäytyä!

Tutkintotodistukseni kunniaksi surautin itselleni mahtavan raikkaan ja täyteläisen antioksidanttipommin, kirsikkasuklaasmoothien. Käytin torilta ostamani kirsikat vielä pakkasen kautta, jolloin smoothiesta tulee aivan mahtava välipala lämpöisenä päivänä. Alla oleva resepti toimii erinomaisesti sellaisenaankin, mutta itse lirautin juhlafiilisen vuoksi sekaan pari ruokalusikallista Disaronnoa eli mantelilikööriä.

Kirsikkasuklaasmoothie (kahdelle)
2 dl (jäädytettyjä) kirsikoita
2 (jäädytettyä) banaania
1-2 rkl raakakaakaojauhetta tai carob-jauhetta
kourallinen manteleita
½ tl aitovaniljajauhetta tai liraus vaniljauutetta
Pari desiä kylmää vettä
(+ halutessa 1-2 rkl mantelilikööriä)

Poista kirsikoista kivet ja paloittele banaani. Mikäli haluat juomastasi erityisen raikkaan, laita kirsikat ja banaanit pakkaseen reiluksi tunniksi. Heitä kaikki aineet blenderiin ja sekoita kuohkeaksi smoothieksi.

 

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.