Cherry cool

Kiitos hyvää

Postiluukustamme tupsahti eilen piristävä punainen kirjekuori, joka sisälsi mustaa valkoisella uudesta tittelistäni - health coach Virpi Mikkonen, saanen esittäytyä!

Tutkintotodistukseni kunniaksi surautin itselleni mahtavan raikkaan ja täyteläisen antioksidanttipommin, kirsikkasuklaasmoothien. Käytin torilta ostamani kirsikat vielä pakkasen kautta, jolloin smoothiesta tulee aivan mahtava välipala lämpöisenä päivänä. Alla oleva resepti toimii erinomaisesti sellaisenaankin, mutta itse lirautin juhlafiilisen vuoksi sekaan pari ruokalusikallista Disaronnoa eli mantelilikööriä.

Kirsikkasuklaasmoothie (kahdelle)
2 dl (jäädytettyjä) kirsikoita
2 (jäädytettyä) banaania
1-2 rkl raakakaakaojauhetta tai carob-jauhetta
kourallinen manteleita
½ tl aitovaniljajauhetta tai liraus vaniljauutetta
Pari desiä kylmää vettä
(+ halutessa 1-2 rkl mantelilikööriä)

Poista kirsikoista kivet ja paloittele banaani. Mikäli haluat juomastasi erityisen raikkaan, laita kirsikat ja banaanit pakkaseen reiluksi tunniksi. Heitä kaikki aineet blenderiin ja sekoita kuohkeaksi smoothieksi.

 

♥ Virpi

Kommentit

Anniina (Ei varmistettu)

Slurps! Voi miksimiksi mun pitää olla raaoille kirsikoille allerginen. Auttaiskohan tuo pakastus viemään pahimman ärsytyksen... pitänee kokeilla!

Onnea hienosta suorituksesta! :)

Jatta (Ei varmistettu)

Onnittelut tittelin johdosta :)

Anu L (Ei varmistettu)

Kauanko sinulla meni tehtävien tekemiseen suunnilleen viikottain?

Katja (Ei varmistettu)

Paljon onnea Virpi! Täytyy kokeilla kirsikkasmoothieta :)

Anni (Ei varmistettu)

Onneksi olkoon! :)

Pirkko (Ei varmistettu)

Lämpimät onnittelut! Nyt on jälleen yksi etappi takana. Onnea elämääsi <3

erika (Ei varmistettu)

Oi, paljon onnea! Toi smoothie näyttää niin hyvältä, että voisin väsätä itelleni jotain samantapaista ihan vaan sen kunniaksi että sain just hyväksymiskirjeen yliopistoon, jee :)

http://thefinnishamericancook.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Onnea todistuksen johdosta!!

Elina (Ei varmistettu)

Paljon paljon onnea hienosta saavutuksesta!

KL (Ei varmistettu)

Onnea tutkinnosta!

Mitkä ovat yhteystietosi tai onko sinulla kotisivuja? Täällä tarvittaisiin coachia suht pikaisesti...jos aloittelet jo niin kerrothan, tai jos pidät vielä lomaa niin onko sinulla jonkun muun sopivan yhteystietoja?

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

kiitoskiitos kaikille! :) Anu L, vaihtelevasti, viikossa meni ehkä keskimäärin nelisen tuntia opiskeluun. . KL, omat valmennusjutut ovat vielä työn alla, mutta voit toki heittää mailia osoitteeseen: virpimarimikkonen@gmail.com. Mikäli kaipaat valmennusta pikaisesti, kokeile esim Nita Arpiaista: http://www.nitawellness.com/

Suvi (Ei varmistettu)

Onnea näin vähän myöhässä!

Kommentoi