Elämä ei kaduta

Kiitos hyvää

Vai pitäisikö sanoa "ELÄMINEN ei kaduta". Vastakohtana vain elossa olemiselle.

Kävin tänään pitkällä lounaalla Suomi-visiitillä olevan, nykyisin kaukomailla asustavan ystäväni kanssa, ja keskustelimme muun muassa uskaltamisesta. Hän hyppäsi vuosi sitten pelonsekaisin tuntein mutta rohkeasti kohti tuntematonta ja elää tällä hetkellä unelmaansa. Jos hän olisi jäänyt pykimään kotinurkilleen tutun turvalliseen vakiduuniinsa, mikään niistä upeista seikkailuista ja työmahdollisuuksista ei olisi aktualisoitunut. Kuka tietää mitä elämä olisi tarjonnut, mikäli hän olisi jäänyt, mutta kuuntelemalla rohkeasti omaa sydäntään ja ottamalla reippaan askeleen uuteen maailmaan, hänen itsetuntonsa ja itsekunnioituksensa kasvoivat todennäköisesti kohisten. Ja sama paisuminen tapahtui myös onnellisuudelle. Miten hurjan ylpeä olenkaan hänestä ja kuinka käsittämättömän paljon energiaa hänenlaisista ihmisistä saakaan! Haluan ympäröidä itseni juuri hänen kaltaisillaan, jotta muistaisin kokoajan kuinka tätä elämää kuuluu elää - Kuin tutkimusretkeilijä, unelmoiden, mutta jatkuvasti uutta keksien ja rohkeasti seikkaillen.

♥ Virpi

(kuva:myfavoritecolourisshiny.tumblr.com)

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

Hei Virpi! Olin juuri alkamassa viettää iltapäiväteehetkeäni, kun tupsahdin tänne blogiisi ja löysin mitä ihanimman artikkelin. :) Kuten olen ennenkin sanonut, sielunmaisemasi yhtäläisyys omani kanssa on häikäisevä. Ihana siis lukea juttujasi. :) Kiitos kovasti, nämä piristävät päivää. Teehetkestä tuli kummasti nautinnollisempi unelmia pohtien ja maistellen. :))

Katja (Ei varmistettu)

En ehkä osaa sanoa muuta, mutta ehkä tämä riittää: kiitos tästä kirjoituksesta!

http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Lisäisin vielä, että aika monelle riittäiti parempaa elämää ja enempää elämistä varten myös se, että uskaltaisi edes kotinurkilla ottaa välillä askelia vähän vieraampaan suuntaan.

Satumaa-Satu (Ei varmistettu)

Kiitos tästä. Itse olen aikoinani ottanut vastaavan hypyn, silloin vastentahtoisesti, mutta nyt elämän tasaannuttua en voisi olla onnellisempi noista vuosista. Nyt kasvatan rohkeutta uuteen, erilaiseen hyppäykseen :-)

http://satumaa-satu.blogspot.com/

Virpi (Ei varmistettu)

Pirkko, Mukava että pystyin tarjomaan maistuvaa palanpainiketta teehetkeesi. :) . Katja, No oleppa hyvä. . aamuvirkkuvyksisarvinen..., kyllä, uskaltaminen on aina kova juttu. ;) Satumaa-Satu, Paaaaljon rohkeusbuustaussäteitä hyppyysi!

Kommentoi