Elämä ei kaduta

Vai pitäisikö sanoa ”ELÄMINEN ei kaduta”. Vastakohtana vain elossa olemiselle.

Kävin tänään pitkällä lounaalla Suomi-visiitillä olevan, nykyisin kaukomailla asustavan ystäväni kanssa, ja keskustelimme muun muassa uskaltamisesta. Hän hyppäsi vuosi sitten pelonsekaisin tuntein mutta rohkeasti kohti tuntematonta ja elää tällä hetkellä unelmaansa. Jos hän olisi jäänyt pykimään kotinurkilleen tutun turvalliseen vakiduuniinsa, mikään niistä upeista seikkailuista ja työmahdollisuuksista ei olisi aktualisoitunut. Kuka tietää mitä elämä olisi tarjonnut, mikäli hän olisi jäänyt, mutta kuuntelemalla rohkeasti omaa sydäntään ja ottamalla reippaan askeleen uuteen maailmaan, hänen itsetuntonsa ja itsekunnioituksensa kasvoivat todennäköisesti kohisten. Ja sama paisuminen tapahtui myös onnellisuudelle. Miten hurjan ylpeä olenkaan hänestä ja kuinka käsittämättömän paljon energiaa hänenlaisista ihmisistä saakaan! Haluan ympäröidä itseni juuri hänen kaltaisillaan, jotta muistaisin kokoajan kuinka tätä elämää kuuluu elää – Kuin tutkimusretkeilijä, unelmoiden, mutta jatkuvasti uutta keksien ja rohkeasti seikkaillen.

♥ Virpi

(kuva:myfavoritecolourisshiny.tumblr.com)

Kommentit (5)
  1. Pirkko, Mukava että pystyin tarjomaan maistuvaa palanpainiketta teehetkeesi. 🙂 . Katja, No oleppa hyvä. . aamuvirkkuvyksisarvinen…, kyllä, uskaltaminen on aina kova juttu. 😉 Satumaa-Satu, Paaaaljon rohkeusbuustaussäteitä hyppyysi!

  2. Satumaa-Satu
    18.8.2011, 05:54

    Kiitos tästä. Itse olen aikoinani ottanut vastaavan hypyn, silloin vastentahtoisesti, mutta nyt elämän tasaannuttua en voisi olla onnellisempi noista vuosista. Nyt kasvatan rohkeutta uuteen, erilaiseen hyppäykseen 🙂

    http://satumaa-satu.blogspot.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *