Huumeissa se on

Voi kuulkaas, te ihanat pienet lukijapalleroiseni, eikö tämä elämä olekin vallan hurmaavaa!

Jostain tulitetaan meikämandoliinoon sellaisia iloenergioita, että jos olisin kissa, niin nyt kyllä varmasti kehräisin lujaa, tai mitä nyt kissat tekevätkään ollessaan äärimmäisen innostuneita ja tyytyväisiä. En tiedä, olen enemmän koiraihmisiä. Koirana hökälehtäisin matalaliitoa ympäriinsä häntä ja takamus heiluen, korvat luihussa ja kieli pitkällä, välillä hyppien ja antaen märkiä pusuja jokaiselle paikalla olijalle.

Tässä nimittäin paistatellaan nyt sellaisen kirkkauden äärellä, joka auttaa näkemään selvästi sekä omat voimansa että maailman mahdollisuudet. Ja oi, miten suuret ne ovatkaan!

Ja mikä onkaan tämä verraton huume, mitä neiti on mahtanut nauttia? joku siellä yleisössä varmasti kysyy.

Ja joku toinenhan siellä sen jo tietääkin. Mikäpä muukaan kuin Elämä! Erityislaatuinen, pitkään – jopa ruhtinaalliset 32,5 vuotta kypsytetty Elämä. Elämä, jossa eletään eikä meinata, nautitaan eikä kärvistellä, tehdään rohkeita ratkaisuja, seurataan sydäntä, uskotaan tulevaan, uskotaan itseensä ja muihin ihmisiin ja tehdään sitä, mikä saa meidät hengittämään isommin ja liekkimme leiskumaan korkeammalle.

Ehkä hieman ylimalkaista maalailua, myönnän, mutta se, mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännön tasolla selvinnee teille, ja osittain myös itselleni lähitulevaisuudessa.

Mainitsemisen arvoista on myös, että lisäpotkun euforialleni antaa erityislaadukas ruoka, johon olen viime aikoina keskittynyt taas entistä enemmän. Smoothieita, tuorepuristettuja mehuja, raakaruokaherkkuja ja porkkanoita, paljon porkkanoita!

chadwick-tyler.jpg

Äsken erään health coach -session vedettyäni tunsin niin vahvasti sen ihanan hehkun tuolla sydämen tienoilla, josta tunnistaa olevansa työn puolesta oikeiden asioiden äärellä, että oli pakko tulla jakamaan tämä vanha, mutta aina niin voimaannuttava oivallukseni. Kun silmät kimaltavat, on sydän asialla ja kun sydän on asialla, on suunta oikea. 

Blogaajanne elää niin kuin opettaa ja kietyttää jälleen kerran bloginsa ytimen:

Usko itseesi, usko sitä sydäntäsi, ole rohkea, nauti elämästä ja nauti niitä kasviksia!

♥ Virpi

(kuva: Chadwick Tyler)

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (27)
  1. Hei! Oletko missä opiskellut hyvinvointivalmentajaksi ja onko sinulla muita ammatteja? En äkkiseltään löytänyt tietoa aiemmista kirjoituksista ja kiinnostaisi kovasti työ hyvinvoinnin parissa… 🙂

  2. Tai siis ♥

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *