Hyvinvointini aakkoset – osa 2

Eilen aloittamani hyvinvointiaakkoseni jatkuvat…

 

J
Juoksu. Vapauttavan lennokkaan tunteen antava liikuntamuoto, jota en ole harrastanut sitten raskaaksi tulemiseni eli alkukesän. En malta odottaa että pääsen taas omien mittojeni palauduttua ja teiden sulettua kiitämään kevyesti raikkaassa tuulessa pitkin merenrantareittejä. Oih…

 

K
Kiitollisuus. Pyrin jatkuvasti kohdistamaan kiitollisuuteni itseäni ympäröiviin asioihin, ihmisiin ja tapahtumiin. Onnellisuuden tunne kasvaa kun pysähtyy pahan mielen hönkiessä ylle keskittymään asioiden valoisiin puoliin ja kaikkeen siihen kauneuteen jota omasta elämästä löytyy. Uskon kiitollisuuden myös toimivan hyvyysmagneettina – Kun antaa arvostuksensa asioille, tulee saamaan lisää hyviä juttuja osakseen.

 

K on myös Kuivaharjaus. Lähes päivittäin tekemäni pieni operaatio kropalleni ennen suihkua pitää ihon pehmeänä ja aineenvaihdunnan liikkeellä. Tämän tavan kun kerran omaksuu, ei siitä halua luopua.

 

L
Luomu. Haluan hoitaa ruokailuni niin myrkyttömästi kuin mahdollista, totta kai. Olisi hienoa jos perus puhtaasta, eli luomuruoasta tulisi normi, ja myrkytetyt tuotteet olisivat se poikkeus, josta täytyy tuotteessa erikseen maininta. Vähintään kohtuullista.

 

M
Mehiläistuotteet. Propolisuute, siitepölyrakeet, kotimainen hunaja ja perga eli mehiläisleipä kuuluvat päivittäisiin ravintolisiini. Vannon mehiläistuotteiden tehoon terveyden ja yleiskunnon ylläpitäjinä ja pöpöjen karkottajina. 

N
Nukkuminen. Tärkein tapani ladata akkuja ja yksi mukavimmista tavoista nautiskella. Onneksi minulta löytyy myös lahjoja tähän lempiharrastukseeni: Nukahdan lähes heti kun ummistan silmäni ja kykenen koisimaan melkein missä tahansa.

 

O
Oleminen. Vietän lähes joka päivä hetkiä, jolloin en tee yhtään mitään, olen vain. Makaan tai istun yksikseni hiljaisuudessa ja annan ajatusten tulla ja mennä. Kävelyllä luonnon keskellä on myös ihana joskus vain pysähtyä olemaan, olla niin kuin puu tai varpu, paikallaan hiljaa, vähän kuin piilossa kaikelta ja kaikilta, ja antaa ajan ja elämän kulkea läpi ja pyöriä ympärillä, ottamatta sen kummemmin osaa mihinkään. Joku voisi kutsua olemista myös meditoinniksi.

 

P
Puuro. Meidän perheen vakkariaamiainen. Toimii aina vaan ja lähes joka päivä, kunhan vain vaihtelee lajikkeita vuoroviikoin: tattaria, hirssiä, kauraa, tuorepuuroja hedelmistä tai marjoista… Vaihtelu virkistää, mutta puuro pysyy.

 

Q
Quinoa. Hyvä, terveellinen, gluteeniton ja nopeasti valmistuva lisäke ruualle. 

 

R
Rakkaus. Autenttisen hyvyyden lähde, rakkaus on aurinko ja kaikki hyvä maalmassa sen säteitä. Olemisen ja elämisen perusta. Kaikkiin asioihin löytyy ratkaisu ja oikea toimintamalli kun niitä tarkastelee rakkauden kautta. Kun kysyt itseltäsi ongelmatilanteen kohdatessa: ”Mitä Rakkaus tekisi?” tai ”Mitä Rakkaus sanoisi?”, et voi mennä pahasti hukkaan. Hienointa Rakkaudessa on se, että se löytyy lähempää kuin mikään muu asia, omasta itsestä. 

 

R on myös Raskaus. Tämän hetkinen tilani, joka on syventänyt itsetuntemustani, niin kehollisesti kuin sisäisesti. Mahtava kasvun paikka ja mahdollisuus, naiseuden laajentuminen ja rakkauslähtöinen henkinen matka. Uuden maailman aukeaminen, omakuvan päivitys ja upea kokemus.

 

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (13)
  1. vReICj , [url=http://ssdxthjxtaie.com/]ssdxthjxtaie[/url], [link=http://fdrizlicydum.com/]fdrizlicydum[/link], http://wymrhlddsbjt.com/

  2. mSOJbB keazaxxrefdq

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *