Jälkijoulu

Pehmoisen hempeä ja laiskan lauhkea hei täältä viltin kätköistä ja jouluvalojen taianomaisesta turvasta. Havahduin juuri tekemääni lupaukseen, jonka mukaan julistan joulukalenterikilpailun voittajan tänään. Vaikka jouluilusta vanuttuneet aivosoluni ovatkin vapauttaneet minut lähes kaikista velvotteista vielä loppuviikoksi, niin tämän kilpailun ajattelin silti viedä ajallaan päätökseen, onhan tässä vielä ruhtinaallisesti melkein puolitoista tuntia tätä vuorokautta aikaa. 

glitter-gold-lights.jpg

Ja sitten voittajaan. *bling* – Intuitiivinen onnetar poimi voittajaksi henkilön nimimerkillä Pinja. Hänen vastauksensa kulki näin:

“Joulun tekee se rauha ja kaikki ihanat maut ja tuoksut mitä joulu tuo tullessaan, sekä tietenkin joulukalenteri luukun avaaminen joka aamu, jouluvalot ja kynttilät, joulu laulut ja pakko myöntää että nautin myös kauppojen joulustumisesta ja muutenkin siitä joulun materialisesta ja kaupallisesta puolesta. Eikä saa muuten unohtaa joulukuusta ja sen täydellisen yksilön etsimistä, siitä jos mistä tulee joulufiilis! Ja glögistä myös mitä aletaanki juomaan jo hyvissä ajoin lokakuussa. Ja kaikki jouluohjelmat ja elokuvat. Ja lista jatkuu piparkakkutalolla, joulutortuilla, pipareiden koristelulla ja vaikka millä, mutta parasta on kyllä ihan vaan se tunnelma ja se lämpö ja rauha mikä oikein laukeaa silloin jouluaattona ja -päivänä 🙂 “

Paljon onnea Pinjalle! Saat minulta sähköpostia pian ja Burt´s Beesin lahjapaketin + Rawr-suklaata lähitulevaisuudessa.

Kiitos paljon muillekin kommentoijille joulufiilistelyistä! Toivottavasti lomanne on ollut raukean rento ja rakkaudellinen. Tämä rentoilija palaa nyt kirjan (Katherine Pancol: Kilpikonnien hidas valssi) ja suklaan (CocoVi:n Super Choco Minttu) pariin.

Pysykää lämpiminä ja lempeinä.

♥ Virpi

(kuva: pinterest)

Kommentit (6)
  1. whatsapp baixar gratis
    31.8.2018, 03:22

    I know what to do so I will try. Even though my job is not right, it is an effort. To overcome it, I had to be content with life now, satisfied with what is there.

  2. 192.168.l.l
    24.8.2018, 09:32

    When I’m sad I usually play games. It will make me more comfortable. I like to spend time like that

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *