Juotavat itseruskettavat – Drinkki 3

Tämä elämähän on mennyt ihan sellaiseksi kuin ulkomailla olisi. Niin lämmintä aamusta iltaan ja jotenkin rennonrempseä olemisen tyyli ihmisillä. Kyllä meidän nyt kelpaa.

Tämän päivän rusketusmehu, joka on sarjassaan kolmas ja viimeinen tällä erää, tuo myös mieleeni matkailun. Jostain syystä nimittäin juon aina tomaattimehua lentokoneessa. Mehun mausta ja koostumuksesta tulee siitä johtuen aina hieman kihelmöivän jännittävä ja odottavainen fiilis ja se assosioituu mielessäni yhteen maailman parhaista asioista, lentokoneen nousuihin ja pilvienpäällysmaisemiin.

tomato-papaya-juice.jpgToivon, että ette näillä keleillä vietä aikaanne juurikaan tietokoneella, ette edes blogiani lukiessa, mutta jos nyt olet sattunut täällä piipahtamaan, niin nappaahan vielä tämä ihoa monella tapaa kaunistava resepti talteen. Papaijan entsyymit ja tomaattien ja punaisen paprikan karotenoidit antavat mikstuuran, jota sekä vatsa että iho kiittävät.

Elämä kuin ulkomailla -mehu

5 Tomaattia

1 Pieni papaija

1 Punainen paprika

Ripaus merisuolaa

Kuori papaija ja pese paprika ja tomaatit. Mehusta kaikki ainekset mehustimella. Lisää sekaan ripaus merisuolaa, sekoita, lisää jääpaloja ja nauti. Voit myös blendata kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi lisäämällä sekaan pienen määrän vettä. Siivilöi kuitumassa tai nauti sellaisenaan.

tomato-juice-recipeg.jpg

Nyt läväytän minäkin läppärini kannen kiinni ja toivotan teille kaunista ja mehukasta viikon jatkoa!

♥ Virpi

Kommentit (21)
  1. Moikka! Mitä mieltä oot ainakin elävän ravinnon ”filosofian” ohjenuorasta: Vihanneksia ja hedelmiä ei tulisi sekoittaa samalla aterialla. Tämä pätee sekä mehuissa että salaateissa ym. Itse oon porkkanaa sekoittanut hedelmämehuihin, kun koen sen olevan jotenkin niin mieto. Mutta tomaatin yhdistämään hedelmään kuulostaa jo aika villiltä! En itse oikein tiedä, miten suhtautuisin tähän ohjeeseen. Koetko itse sitä mitenkään järkeenkäypänä? 🙂

  2. Kiitos resepteistä (ovat muuten makoisia :)), kaunis rusketus piristää aina!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *