Kesäoivallus

Kiitos hyvää

Eleltyäni lähes kuukauden hunningolla, noin niin kuin perinteisessä hyvinvointimielessä, eli ei juurikaan liikuntaa ja paljon kuolevaisten herkkuja, kuten jätskejä, karkkeja ja vehnähöttöjä sekä kilistelyä hyvällä viinillä useampana iltana viikossa, olen ilokseni ja yllätyksekseni huomannut, että olo on melkoisen mainio. Ei kiristä tai kutita, ei purista tai turvota, eikä kolota tai kiukuta. Kroppa ja mieli soljuvat suveneeristi seikkailuista toisiin, ja kaikki solut tuntuvat kuin jammailevan jonkin leppoisan jazzin tahdissa.

Duupi-duupi-duu...

Ymmärrän, että jos jatkaisin tällaista hulttioelämää pidempään, niin jossain kohtaa alkaisi viirata. Mutta nyt on kesä ja loma ja kaikki on tilapäisesti rempallaan. Ja juuri kohdillaan. 

Kyllä se joku joskus sanoi tosi hyvin, kun sanoi, että onnellisuus on terveyden korkein muoto. 

♥ Virpi

Kommentit

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

kyllä! olisko ollut dalai lama, tai joku muu vastaava hahmo, joka tuon lauseen on lanseerannut.

tosin varmaan aika moni on omassa elämässään juurikin saman todeksi huomannut. 

Emmi-Liia (Ei varmistettu) Http://torkkujajanokkosia.blogspot.fi

Heh ihan samoja aatoksia täälläkin. Kroatian lasagnet ja jädet maistui älyhyviltä eikä kroppakaan vihoitellut :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Mahtavaa, ja hei hienoja Kroatia-kuvia muuten (Instagram jne)! Oli varmasti upeaa!

sannii (Ei varmistettu)

Ihanaa. :) Onnellista kesän jatkoa!

Tikamo

Paras kesäoivallus! 

Täysin epäolennaista tuohon maailman olennaisimpaan toteamukseen liittymättä: mistä tuo täydellisen näköinen t-paita on ja ai että sulla on hyvä tukka :-)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

No hei kiitti! Ja T-paita on Hennesin miesten osastolta. :)

sanina (Ei varmistettu)

Mooikka! Mun oli pakko tulla avautumaan, koska olen elänyt viimiset viikot vaalealla leivällä, pastalla, kaikenlaisilla sokerisilla herkuilla, sipseillä ja noh, oikeastaan kaikella tälläsellä mahollisella! Ja nyt puhutaan suurista määristä.. Elin monta kuukautta melko terveellisesti lähes kokonaan ilman sokeria tai sipsejä ja nyt romahdin sitten kunnolla, enkä tunnu pääsevän täältä herkuttelun kourista irti :( vaikka hirveä ahmiminen tuo pahan mielen niin silti joka päivä jossain vaiheessa löydän itseni taas jätskipaketti kädestä tai dippailemassa sipsejä ja sitten taas kaduttaa ja ta-daa, kierre on valmis! Tiedän, että syksyllä pistän itseni ruotuun, ja monet sanovat, että voisin hyvin lihoakin muutaman kilon, mutta löytyisikö sinulla jotain rohkaisun sanoja tälläiselle ikuiselle stressaajalle? Vaihdoin kännykän taustakuvaksikin "no stress, relax!"-lausahduksen, mutta eihän se mitään auta!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

No heippa! Ymmärrän, että kismittää tuollainen mättökierre, mutta etpä taida olla yksin, etenkään näin kesäaikaan. Tuo jo itse itsellesi muistuttama no stress, relax -teksti on varmasti hyvä, mutta jos omat ihanteet ovat jatkuvassa ristiriidassa sen oman tekemisen kanssa, niin melko hankalahan siinä on olla stressaamatta. Silloin olisi ehkä paras tehdä itselle selkeät pelisäännöt ja unohtaa vapaamielinen kesäherkuttelu, jos siitä tosiaan tulee aina vain pahempi ja pahempi morkkis. Päättää, että nyt saan herkutella kahtena päivänä viikossa syksyyn asti ja sen jälkeen esim. yhtenä päivänä viikossa, tai sitten ottaa ihan kunnon tauon, esim. kaksi viikkoa ilman herkkuja, ja sen jälkeen tuo "rajoitettu herkuttelu". Johan tässä on jo heinäkuukin melkein loppu, eli ihan hyvin voi alkaa palautella itseään ruotuun. Ja rajat ovat rakkautta. ;)

noora20 (Ei varmistettu)

Kiitos Virpi. Kiitos kun sanoit tuon oivalluksen myös Suomeksi. Kiitos siitä ja muutenkin tästä blogista. Yleisellä tasolla alkaa jo potuttamaan tämä finglishin käyttö täällä Lilyssä ja vähän joka puolella. Suomi on hieno kieli, joten käyttäkäämme sitä. Mutta ku englanti on niin khuulii!!!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hahaa, hyvä, että suomennos ilahdutti. Itse taidan vain olla niin yliliberaali, että en osaa harmistua finglishmistä tai muukielisten sitaattien tai lausahdusten käytöstä, pääsääntöisesti otan ne hauskana värityksenä. Mutta ymmärrän toki pointtisi. Kiitos kommentista. :)

Flunssailija (Ei varmistettu)

Moi! Tästä postauksesta tuli mieleen oma hieman päinvastainen tilanne. Kroppa reagoi sairaudella todella usein jos elintavoissa pienikin notkahdus. Olen perusterve, urheileva ruuasta nautiskelija ja onnellinen nuori nainen. Lääkärit tekevät aina samat kokeet, joista selviää että mitään vakavampaa sairautta ei ole syytä epäillä. Silti jatkuva flunssan kourissa olo/nopeat kuumeen nousut ärsyttävät ja ihmetyttävät. Onko sinulla ideoita, mistä lähteä etsimään vaihtoehtoisia vastauksia flunssakierteeseen ja sen lopettamiseen?

Aurinkoista päivää:)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hmm. Syyt saattavat olla niin kovin monessa asiassa. Melkein kävisin tilanteessasi tarkastuttamassa hivenainetilanteen testeissä, joissa mitataan millaiset ovat kehon ravinnevarat, eli onko jotain puutoksia vitamiineissa tai mineraaleissa jne. Hivenainetutkimuksia tekee useampi taho, monet ravintoterapeutit ja mm. Antioksidanttiklinikka. Myös esim. pätevä akupunktiolääkäri voisi osata auttaa kartoittamaan kehosi tilannetta ja tasapainottamaan sitä sekä lisäämään vastustuskykyä. 

Jutta Saanila (Ei varmistettu) http://www.lasnailo.fi/blogi/2013/07/23/70

Hei! Upia blogi. Henkevä, itsehyväksyvä ja maailmaa/elämää syleilevä. Minusta kesällä voi ottaa rennosti, jos voi. Kuten edelliset kommentit paljastavat, niin kuvio on kuitenkin monimuotoinen. Rakastan silti ihmisiä, jotka uskaltavat tuoda onnensa ja hyvinvointinsa näkyviin, sillä se tuo toivoa kaikille muillekin. Iloa kesän jatkoosi!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Voi kiitos kauniista kommentistasi. Iloa kesään myös sinne!

Vierailija (Ei varmistettu)

Milloin tulee reseptit Trendin puolelta tänne.... En malta odottaa enää ;)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Sen kun tietäisin, niin sen sulle kertoisin...

Tiedän vain että blogiarkistojen palautus on aloitettu. Mutta sitä, milloin jutut näkyvät täällä, en osaa valitettavasti vielä(kään) sanoa. 

pinnitys (Ei varmistettu)

Olen huomannut saman asian. Lomaa on takana 3,5 viikkoa ja saman verran myös huoletonta syömistä ja liikkumista kun huvittaa. Olo on hämmentävän hyvä, ei vatsakipuja enkä myöskään ole lihonut pätkääkään huolimatta jokapäiväisestä herkuttelusta.

..oi jospa ihmisellä ois loma ainainen.. ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää ei liity nyt oikeen mitenkään mihinkään, mut olisko sulla vinkkejä hapankaalin käyttöön? Mulla on nyt muutaman päivän muhinut kaapissa yks rasia luomuhapankaalia, mut en vaan keksi minkä kanssa sitä söisin. Kiitti jo etukäteen!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Itse syön hapankaalia melkein minkä vain kanssa. Lautasen sivuun vaan muun ruuan kylkeen ja siitä haarukoin suuhun. Hapankaalista voi myös tehdä esim. hapankaalikeittoa - lihalla tai kasviksilla. Tosin kuumennettaessa ne mahtavat maitohappobakteerit kuolevat, eli itse kyllä söisin hapankaalin ihan sellaisenaan. 

aat (Ei varmistettu)

Hei, ja kiitos ihanasta blogista!
Ihailin tuossa kuvassa hiuksiasi ja olen itse kamppaillut huonokuntoisten, ohuiden ja elottoman näköisten hiuksien kanssa jo pidempään. Tiedän että en syö kovin terveellisesti ja se varmasti osaltaan vaikuttaa hiusteni kuntoon. Siispä lähetän kysymykseni matkaan: Onko sulla jakaa mitään vinkejä hiusten vahvistamiseen ja hiusten kunnon kohennukseen? En muista oletko koskaan kirjoittanut hiuksista, joten jos aiheesta vaan löytyy mitään sanottavaa, kuulisin enemmän kuin mielelläni!

Virpi Mikkonen

Heippa ja kiitos kommentista! Kirjoitin ideasi juttulistalleni, eli laitan tekoon. Tuosta aiheesta ovat muutkin kyselleet. Iloista loppukesää! 

Kommentoi