Kesäoivallus

Eleltyäni lähes kuukauden hunningolla, noin niin kuin perinteisessä hyvinvointimielessä, eli ei juurikaan liikuntaa ja paljon kuolevaisten herkkuja, kuten jätskejä, karkkeja ja vehnähöttöjä sekä kilistelyä hyvällä viinillä useampana iltana viikossa, olen ilokseni ja yllätyksekseni huomannut, että olo on melkoisen mainio. Ei kiristä tai kutita, ei purista tai turvota, eikä kolota tai kiukuta. Kroppa ja mieli soljuvat suveneeristi seikkailuista toisiin, ja kaikki solut tuntuvat kuin jammailevan jonkin leppoisan jazzin tahdissa.

Duupi-duupi-duu…

Ymmärrän, että jos jatkaisin tällaista hulttioelämää pidempään, niin jossain kohtaa alkaisi viirata. Mutta nyt on kesä ja loma ja kaikki on tilapäisesti rempallaan. Ja juuri kohdillaan. 

Kyllä se joku joskus sanoi tosi hyvin, kun sanoi, että onnellisuus on terveyden korkein muoto. 

happiness-is-the-highest-form-of-health_0.jpg

♥ Virpi

hyvinvointi mieli
Kommentit (22)
  1. Hei, ja kiitos ihanasta blogista!
    Ihailin tuossa kuvassa hiuksiasi ja olen itse kamppaillut huonokuntoisten, ohuiden ja elottoman näköisten hiuksien kanssa jo pidempään. Tiedän että en syö kovin terveellisesti ja se varmasti osaltaan vaikuttaa hiusteni kuntoon. Siispä lähetän kysymykseni matkaan: Onko sulla jakaa mitään vinkejä hiusten vahvistamiseen ja hiusten kunnon kohennukseen? En muista oletko koskaan kirjoittanut hiuksista, joten jos aiheesta vaan löytyy mitään sanottavaa, kuulisin enemmän kuin mielelläni!

    1. Heippa ja kiitos kommentista! Kirjoitin ideasi juttulistalleni, eli laitan tekoon. Tuosta aiheesta ovat muutkin kyselleet. Iloista loppukesää! 

  2. Tää ei liity nyt oikeen mitenkään mihinkään, mut olisko sulla vinkkejä hapankaalin käyttöön? Mulla on nyt muutaman päivän muhinut kaapissa yks rasia luomuhapankaalia, mut en vaan keksi minkä kanssa sitä söisin. Kiitti jo etukäteen!

    1. Itse syön hapankaalia melkein minkä vain kanssa. Lautasen sivuun vaan muun ruuan kylkeen ja siitä haarukoin suuhun. Hapankaalista voi myös tehdä esim. hapankaalikeittoa – lihalla tai kasviksilla. Tosin kuumennettaessa ne mahtavat maitohappobakteerit kuolevat, eli itse kyllä söisin hapankaalin ihan sellaisenaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *