Kiitollisuus kantaa

Tässä muutaman poikkeuksellisen kehnosti nukutun yön jälkeen huomasin katselevani maailmaa harmaiden linssien läpi, jotka vääristivät sekä lähi- että kaukonäköni surkean sameaksi. Onneksi vanha kunnon kiitollisuusharjoitus auttoi jälleen palauttelemaan näkökykyäni ja huojentamaan oloa.

Yksinkertaisuudessaan kyseinen harjoitus tarkoittaa sitä että listaan mielessäni, paperille tai läppärille 10 asiaa, joista voin olla kiitollinen sinä päivänä elämässäni. Ajatusten suuntaaminen niihin pieniinkin ilontuojiin auttaa ohjaamaan mentaalisen askelluksen kohti kadun aurinkoista puolta.

 

Suosittelen testaamaan jos ja kun mielenmaisemasi näyttäytyy jonain päivänä lannistavalta. 

 

Tässä ote omista kiitollisuuden kohteista:

Poikaystävän tuomat ylinätit kukat.

Supersuklaavanukas, jonka valmistin muutamasta ruokalusikallisesta liotettuja ja hienonnettuja chiasiemeniä, puolikkaasta banaanista, parista taatelista, muutamasta mantelista ja saksanpähkinästä, rospauksesta kookoshiutaleita ja reippaasta ruokalusikallisesta carob-jauhetta. Nesteenä käytin kookosvettä, mutta perus vesikin käy.

Tuhiseva minihenkilö saman peiton alla.

Merenrantapromenadi ja kuivat tiet.

Sininen taivas ja kulmakunnan kauniit talot.

 

Kurkkaapa muuten myös Just little things -blogi elämän pienistä ilontuojista!

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (5)
  1. Kiitos Virpi tästä ihanasta blogistasi! Se on todellinen inspiraation lähde ja jos minulla on ikinä huono päivä, tulen käymään täällä lukemassa muutamat postaukset ja linkit läpi, päivä on aina pelastettu. Blogisi ansioista tunnen olevani voimakkaampi ja positiivisempi ihminen. Kiitos, että tyrkkäsit minut oikeaan suuntaan.

    Onnellista vauva-arkea ja tulevaa viikonloppua!

  2. akissfrotmhepast.blogspot.com
    16.3.2012, 06:37

    Aivan mahtava postaus taas sinulta 🙂 sun blogi on mahtava inspiraation ja estetiikan lähde. mukavaa viikonloppua sinulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *