Kiviä, koruja ja pieniä taikoja

Saattaa olla, että seuraava postaus hujahtaa jonkun mielestä turhan pitkälle rajatiedon outoon maailmaan, mutta jos jutut energiasäteilyistä alkavat ahdistaa, niin voit ottaa tämän ihan vaikka vain asustepostauksena.

Tänään ajattelin nimittäin kirjoittaa teille hieman kivien energioista, joiden uskon, ainakin jollain tasolla, voivan vaikuttaa omiin energioihimme.

Kieltämättä tällaiset jutut saattavat tuntua ehkä hieman huuhaalta, toisinaan jopa minun kaltaisen semihihhulin mielestä, ja täytyy sanoa, että vaikka kannankin lähes päivittäin kaulassani jonkinlaista kiveä tai mineraalia, kirjoitan tätä juttua pienoinen pilke silmäkulmassa. Ja koska kivet ja mineraalit ovat mielestäni niin kovin kauniita ja ajatus niiden hoivaavista vaikutuksista on suloinen, niin hätistelen pienen epäilevän einarin istumaan hiljaa pääni sisäiseen takakammariin ja annan itselleni luvan nauttia näistä luonnon ihmeellisistä tuotoksista.

fluorite-stone.gif

Ajatus kivien ja mineraalien hoitavasta vaikutuksesta perustuu kivien energioihin, joihin puolestaan sanotaan vaikuttavan kiven syntypaikka, värähtelytaajuus ja mineraalin koostumus. Kiven värin ja hienovaraisen värähtelyn on sanottu voivan auttavaa erilaisissa vaivoissa, tuovan voimaa tai rauhoittavan mieltä.

Kiviä voi käyttää esimerkiksi huoneessa koristeena, jolloin niiden energia vaikuttaa tilan energioihin tai pitää koruna tai kantaa taskussa, jolloin kivi kulkee mukana ikään kuin pienenä onnenamulettina. Kiviterapiassa kiveä pidetään, itse tai jonkun toisen toimesta, tietyn aikaa ihokosketuksessa jonkin kehonosan, esimerkiksi kipuilevan kohdan, rauhattoman mielen tai jonkin kehon energiakeskuksen eli chakran kohdalla.

Kiviä ja mineraaleja voi ostaa esimerkiksi erilaisista kivimyymälöistä tai useista henkisen alan kaupoista. Voit valita itsellesi sopivan kiven sille ominaisten vaikutusten perusteella (joita voit käydä kurkkaamassa esimerkiksi täältä  tai täältä ), mutta itse suosittelisin valitsemaan kiven puhtaasti intuitioon nojaten; se kivi mikä herättää huomiosi ja tuntuu ikään kuin kutsuvan sinua, on sinulle oikea. Itse poimin joskus muinoin kivimyymälässä vieraillessani automaattisesti käteeni hennonroosan ruusukvartsin ja rodoniitin kärsiessäni sydänsuruista ja eräällä toisella kertaa, kun mieleni oli sumuinen ja stressaantunut käteni ohjautui kirkkaan turkoosin fluoriitin ja läpinäkyvän vuorikiteen luo. Ja kuinka ollakaan, juuri noiden poimimieni kivien on sanottu tuovan helpotusta noina hetkinä kokemiini ongelmiin. Olin siis vaistomaisesti poiminut itselleni sopivat hoitajat. 

rodoniitti.jpgkivi-energia.jpg

Voit toki tehdä onnenamuletin mistä tahansa luonnosta löytämästäsi kivestä, tai jopa muista luonnonesineistä. Yksi oma korusuosikkini on eräältä Thaimaan autiorannalta löytynyt erikoinen peukalon kokoinen, ruukun tai sarven mallinen valkoinen kivimäinen esine, josta en oikein tiedä mikä se lopulta edes on. Sen väri, tuntu ja malli ovat kuitenkin niin mukavat, että pujotin sen pitkään kaulanauhaan ja tein siitä korun. Puristaessani kyseistä korua kädessäni mieleni palaa aina rauhoittavasti kohisevan meren äärelle, varpaani uppoavat ajatuksissani lämpimään hiekkaan ja olosta tulee heti turvallinen ja tyyni.

Tällaiset kivet ja muut amuletit tuovat mielestäni elämään ihanan pienen taianomaisen lisän, jota ei ehkä edes kannata koittaa ylianalysoida ja järkeillä lyttyyn, vaan nauttia niiden kauneudesta ja ottaa vastaan sen mitä ne voivat antaa. Mahdottomia ovat vain asiat, joiden uskot sellaisia olevan ja suuret voimat voivat joskus piillä yllättävän pienissä paketeissa.

Jos kiinnostus kiviin heräsi, voit lukea lisätietoa kivillä hoitamisesta esimerkiksi täältä ja käy poimimassa jostain kivimyymälästä itseäsi kutsuva kimpale ja katso millaista säteilyä saatte yhdessä aikaiseksi.

rodoniitti-koru.gif

Taianomaista torstaita!

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (8)
  1. Kiva kirjoitus! Kivet kiinnostavat myös minua, samoin kuin niihin liittyvä energia, vaikkakin myös hieman silmäkulmapilkkeellä asiaan suhtaudunkin. Tekstin ensimmäinen kuva, riipuksessa oleva vihreä kivi on muuten aivan ihana! Mistä se on peräisin ja mitähän lajia? 🙂

    1. Kiitos! Kuvan ensimmäinen kivi on fluoriitti. Ostin sen Unio Mysticasta, Yrjönkadulta täältä Helsingistä. Ketju on vanha perintöketju.

  2. aww, söpö postaus ! Kuulostaa niin sympaattiselta että alkoi tekemään mieli tommoseen kivikauppaan valkkailemaan joku oma lemppari 🙂

    1. Hei, mene ihmeessä! Kivishoppailu on hauskaa hommaa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *