Kotiutuja

Kiitos hyvää

Heipparallaa, täällä taas ollaan olemassa jälleen! Muutaman asteen ruskeampana ja tukevampana (ah, miten taivaallista ruokaa Thaimaassa onkaan!) sekä totaalisen relaxoituneena. Karahdettiin paratiisisfääreistä kotimaan kamaralle reilu vuorokausi sitten ja nyt taas totutellaan näihin härmän hyisiin tahteihin. Onneksi sentään aurinko on loimotellut kiitettävästi tälläkin taivaalla ja loiventanut laskua arkeen. Hieman oli haikea irrottautua sieltä kuuman kosteista tunnelmista, mutta toisaalta ihana kehräillä taas täällä ikiomassa kotipesässä. Aivot vaan tuntuvat tyhjentäneen itsensä sinne jonnekin vieraille vesirajoille, joten nyt heitän kehiin vain kuvasarjan lomaltani.

Paitsi että...Ennen sitä täytyy todeta, että olipas tullut huikeasti vastauksia tuohon ennen lomaa heittämääni postaukseen! vovde! Tässähän alkaa tuntea itsensä jo ihka oikeaksi blogaajaksi, hahaa. Ja ennen kaikkea ilahdutti teidän hienot juttutoiveet. Heti lähti kehittymään postausideoita niiden pohjalta. Eli kiitos, kiitos, kiitos!

Ja täten vielä julistan CocoVin Detox-paketin voittajan, jonka arvoin mielivaltaisesti onnetarkeijun roolissa. Voittajatar on...tattadaa...Ida, kommentilla numero 19! Jee! Heitän Ida sulle spostia ja tiedustelen osoitteen, johon voin postittaa paketin.

Ja nyt ne kuvat. Kuten näkyy, pääasiallinen toimintani viimeisen kahden viikon aikana on ollut syöminen, juominen (vähintään kolme kookosta päivässä) ja makaaminen. Pyrin päästämään parhaan taitoni mukaan irti kaikesta kontrollista ja aivopinnistelystä. Ulkoistin kaiken rahankäytön, lentolippujen ym. säilyttämisen, skootterin ohjauksen ja jopa safety boksin hallinnoimisen poikaystävälleni. Yllättävän vapauttavaa taantua hetkeksi huolettomasti tassuttelevan lapsen tasolle, päästää irti ohjaksista ja välittää vain akuuteista tarpeistaan. Lobotomia on luksusta.

♥ Virpi

Kommentit

Noora (Ei varmistettu)

Voi miten ihania kuvia! Missä päin Thaimaata seikkailitte?

Saija (Ei varmistettu)

TÄYDELLISIÄ kuvia! Mä haluan tuonne nyt heti! Tervetuloa takaisin. Onneksi täälläkin tosiaan jo aurinko näyttäytyy! :)
-Saija http://www.cosyhomebysarona.blogspot.com

Anne (Ei varmistettu)

IHANAT lomakuvat! Mä lähtisin kyllä ihan koska tahansa syömään Thaikkuihin <3

Sofia (Ei varmistettu)

Voi Virpi! Aivan täydellisiä valokuvia, upeita kuvakulmia, loistavia värejä sekä kaunista valoa. Kuviesi avulla alkoi aurinko paistamaan, meri tuoksumaan ja tuuli vienosti puhaltamaan täällä pohjoissuomessakin. Mikä tahansa matkakatalogi palkkaisi sinut saman tien viralliseksi valokuvaajaksi! Rakastan blogiasi, sen tunnelmaa, parasta asiaa ja herkkiä tunnelmia. Kiitos kun jaat hyvää! <3

<3 (Ei varmistettu)

vitsi miten suloinen olet! ja kuvat on mahtavia, tulee väkisinkin hyvälle tuulelle (ja mikä parasta, puhtaasti toisen onnen puolesta :)

Heidi (Ei varmistettu)

Ihan huippuihania kuvia :) Sun blogista tulee aina niin hyvä mieli! Muakin kiinnostaisi tietää missäpäin Thaimaata oot ollut? Unelmoidaan juuri kaverin kanssa matkasta :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Noora, Kiitos! Pyörittiin Phuketin saaren länsipuolen rauhallisimmilla mestoilla Nai Yang, Bang Tao ja Kamala Beachin huudeilla sekä Racha Yain saarella, josta suurin osa noista kuvista on otettu.
Saija, Kiitti, Melkolailla täydellistä siellä olikin. :)
Anne, Ne osaa todella sen maustamisen jalon taidon. Tai ainakin omiin makuhermoihin osuu ja uppoaa kyseiset pöperöt. Ja ne hedelmät, ah ne hedelmät!
Sofia, Kiitos ihanasta kommentista! Puolet kuvista on kylläkin boifrendin ottamia, joten jaan kunnian hänen kanssaan. :) Mutta siellä oli tosiaan helppo saada kivoja kuvia, kun oli niin valoisaa ja vehreää kaikkialla.
&lt;3, sydämiä sydämelle! :)
Heidi, Kiva jos voin piristää! Ja tosiaan Phuketin suunnalla suunnistettiin, mutta kierrettiin pahimmat tursitirysät ja tungokset kaukaa. Onnistuttiinki löytämään tosi kivoja ja rauhallisia biitsejä ja poukamia. Ollaan molemmat vähän sellasia erakkomatkaajia. Racha Yain saarta voin suositella lämpimästi.

Emma (Ei varmistettu)

Taivaallisia kuvia! Ihana saada sut takaisin, rakastan sun blogia niin paljon! Pakko muuten sanoa, että tein viikonloppuna sitä raakasuklaapiirakkaa ja vei kyllä kielen mennessään. Olin ihan taivaassa kun sitä söin ja tuntui vielä niin hyvältä, ku kaikki olin 100% terveellistä.
Mitä kameraa muuten käytät kuvissasi ja muokkaatko niitä jotenkin?
Nyt on munkin pakko päästä Thaikkuihin!

Kiitos ihanasta blogista!

Sini (Ei varmistettu)

Kerta kaikkiaan ihania kuvia! Jos saan kysyä, niin mikä kamera sinulla on ja millä asetuksilla kuvia on nappailtu. Vai photoshoppaatko jälkikäteen? En ymmärrä miten saat kuvista noin ihanan, kauniin pehmeitä, herkkiä ja hentoja! Ihanat värit!

Virpi Mikkonen

Emma, hehe, jälleen yksi raakasuklaapiirakkaan hurahtanut, mahtavaa! :) Kuvailen Canonin G11 (oma) ja Canonin 7D (boifrendin) -kameroilla. Teen yleensä kevyen sävyfiksauksen kuville picnik.comissa.
Sini, Kiitos. :) eli nuo kameramerkit tuossa ylhäällä. Pakko tunnustaa että räiskin pääasiassa automaattiasetuksilla. Vois ehkä opetella käyttämään noita kameroita ihan kunnolla... Ja hentous tulee varmaan siitä, että heitän usein kevyen blurrin kuvan reunoille tuolla picnik.comissa.

Kommentoi