Kotiutuja

Heipparallaa, täällä taas ollaan olemassa jälleen! Muutaman asteen ruskeampana ja tukevampana (ah, miten taivaallista ruokaa Thaimaassa onkaan!) sekä totaalisen relaxoituneena. Karahdettiin paratiisisfääreistä kotimaan kamaralle reilu vuorokausi sitten ja nyt taas totutellaan näihin härmän hyisiin tahteihin. Onneksi sentään aurinko on loimotellut kiitettävästi tälläkin taivaalla ja loiventanut laskua arkeen. Hieman oli haikea irrottautua sieltä kuuman kosteista tunnelmista, mutta toisaalta ihana kehräillä taas täällä ikiomassa kotipesässä. Aivot vaan tuntuvat tyhjentäneen itsensä sinne jonnekin vieraille vesirajoille, joten nyt heitän kehiin vain kuvasarjan lomaltani.

Paitsi että…Ennen sitä täytyy todeta, että olipas tullut huikeasti vastauksia tuohon ennen lomaa heittämääni postaukseen! vovde! Tässähän alkaa tuntea itsensä jo ihka oikeaksi blogaajaksi, hahaa. Ja ennen kaikkea ilahdutti teidän hienot juttutoiveet. Heti lähti kehittymään postausideoita niiden pohjalta. Eli kiitos, kiitos, kiitos!

Ja täten vielä julistan CocoVin Detox-paketin voittajan, jonka arvoin mielivaltaisesti onnetarkeijun roolissa. Voittajatar on…tattadaa…Ida, kommentilla numero 19! Jee! Heitän Ida sulle spostia ja tiedustelen osoitteen, johon voin postittaa paketin.

Ja nyt ne kuvat. Kuten näkyy, pääasiallinen toimintani viimeisen kahden viikon aikana on ollut syöminen, juominen (vähintään kolme kookosta päivässä) ja makaaminen. Pyrin päästämään parhaan taitoni mukaan irti kaikesta kontrollista ja aivopinnistelystä. Ulkoistin kaiken rahankäytön, lentolippujen ym. säilyttämisen, skootterin ohjauksen ja jopa safety boksin hallinnoimisen poikaystävälleni. Yllättävän vapauttavaa taantua hetkeksi huolettomasti tassuttelevan lapsen tasolle, päästää irti ohjaksista ja välittää vain akuuteista tarpeistaan. Lobotomia on luksusta.

♥ Virpi

Kommentit (10)
  1. Emma, hehe, jälleen yksi raakasuklaapiirakkaan hurahtanut, mahtavaa! 🙂 Kuvailen Canonin G11 (oma) ja Canonin 7D (boifrendin) -kameroilla. Teen yleensä kevyen sävyfiksauksen kuville picnik.comissa.
    Sini, Kiitos. 🙂 eli nuo kameramerkit tuossa ylhäällä. Pakko tunnustaa että räiskin pääasiassa automaattiasetuksilla. Vois ehkä opetella käyttämään noita kameroita ihan kunnolla… Ja hentous tulee varmaan siitä, että heitän usein kevyen blurrin kuvan reunoille tuolla picnik.comissa.

  2. Kerta kaikkiaan ihania kuvia! Jos saan kysyä, niin mikä kamera sinulla on ja millä asetuksilla kuvia on nappailtu. Vai photoshoppaatko jälkikäteen? En ymmärrä miten saat kuvista noin ihanan, kauniin pehmeitä, herkkiä ja hentoja! Ihanat värit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *