Kuori kuori kultaseni

Katsokaas mitä valmistin itselleni viikonlopun iloksi – Hierontapaloja!

Kyllä, déjà-vu! Hämmentävä tuttuuden tunne. Emmekö vain käsitelleetkin nämä iholle hierottavat kroppakaramellit jo parisen viikkoa sitten.

Näin teimme, ja nyt kertaamme, mutta vain siksi, että pienen kehittelytyön tuloksena olen saattanut luoda kenties kätevimmän tavan ihon kosteuttamiseen – ja kuorimiseen.

kuorintapalat copy.jpg

Koostin nimittäin palat tällä kertaa hieman toisin ja sujautin sekaan suolaa, jolloin ne toimivat suloisina kuorintakimpaleina. Suihkun jälkeen kun palaa pyörittelee lämpimällä ja kostealla kropalla, sulaa se iholle vapauttaen kuorivat ja hoitavat suolarakeet, rasvat ja öljyt. Kuorinnan jälkeen ei tarvita kuin loppuhuutelu, kuivaus ja iho on kehrää kimmoisana ja hyvin kosteutettuna.

kuorintapala-muotti.jpg

Huomioi, että palat kannattaa valaa tarpeeksi pieniin jääpala- tai suklaamuotteihin, jolloin niistä riittää juuri sopivasti yhteen kertaan. Jos pala on isompi ja sitä käytetään useamman kerran, samalla kun se altistuu vedelle, voi siinä alkaa helposti itämään bakteereja. Tästä syystä kertakäyttöiset pikkupalat ovat hygieenisin ja mukavin vaihtoehto.kultaiset-kuorintapalat.jpg

Voin melkein luvata, että tulet rakastamaan näitä. Kultaisia kuorintahetkiä!

Kauneutesi asialla.
♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (20)
  1. Onko mitään väliä millaista suolaa käyttää, käykö esimerkiksi normaali ruokasuola tai merisuola,vai mitä itse olet käyttänyt?

  2. Kuinka monta kuorintapalaa tuolla reseptillä tulee? 🙂 ja onko palat ihan kovia?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *