Kuumat virrat

Olen kuullut viime aikoina muutaman valitelleen kärsivänsä heikosta lymfakierrosta eli imunesteiden surkeasta virtaamisesta kehossa. En lähde tässä postauksessa sukeltelemaan sen perusteellisemmin nestekiertomme syvin vesiin, mutta sen verran mainitsen, että jos lymfakierto ei kropassa toimi, ei juuri mikään muukaan toimi. Huonosti pelittävän lymfatoiminnan seurauksia voivat olla mm. selluliitti, rasvan kerääntyminen vatsaan, jalkojen turvotus, rintojen aristus ja turvotus kuukautisten aikaan, kilpirauhasongelmat, iho-ongelmat kuten kutina ja allergiat, nivelkivut vaihtuvissa paikoissa ja hormoniepätasapaino. Harva varmaan tulee esimerkiksi ajatelleeksi, että hormonitoiminnassa ja kuukautiskierrossa ilmenevien ongelmien syy saattaakin juontaa juurensa heikkoon nestekiertoon.

 

Nestekierron aktivoimiseen löytyy lukuisia keinoja kuivaharjauksesta ja kuivakuppauksesta trampoliinilla pomppimiseen ja venyttelyyn. Tässä kuitenkin yksi harvemmin mainostettu, mutta monilta kiitosta saanut menetelmä:

Siemaile päivän aikana 10 minuutin välein kuumaa kiehautettua vettä kahden viikon ajan. Kuljeta kuumaa vettä mukanasi termarissa, josta voit hörppäillä sitä puuhiesi lomassa. Älä lisää veteen teetä tai muitakaan makuja, pelkästään rakastavia ajatuksia. Menetelmällä on puhdistava, kosteuttava ja lymfakiertoa aktivoiva vaikutus kehoomme.

 

Jos kärsit heikosta nestekierrosta, testaa menetelmää ja katso miten reagoit siihen parissa päivässä. Jos kroppasi janoaa lisää lämmintä vettä, tuli tämä kuuma vinkki todennäköisesti tarpeeseen.

 

♥ Virpi

(kuva:unknown)

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (9)
  1. Tätä aion kokeilla!! Taas jälleen mahtava vinkki!

  2. Ihan muutama hörppy riittää per kerta. Ei siis ole tarkoitus kitata vettä kohtuuttomia määriä, kunhan nestettä valuu alas säännöllisesti ja pieniä määriä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *