laadi daadi lauloi mansikkalimonadi

Kaunista elokuun ensimmäistä iltaa armaat hyvikset! Pieni helteinen ikuisuus on humahtanut sitten viime näkemän. Kylläpäs te näytätte sangen vapautuneilta ja vitaalisilta, kesä on selvästi tehnyt tehtävänsä. ;)

Kaiken tämän nettihiljaisuuden jälkeen päätin tehdä pienen pirskahtelevan äänenavauksen näin elokuun kunniaksi ja postata teille kesän suloisimman juomaohjeen – mansikkalimonadireseptin. Nauttiaksesi kyseistä ihanuutta, kerää eteesi seuraava repertuaari aineksia:

litra mansikoita
pari desiä sitruunamehua eli noin neljä sitruunaa
pari ruokalusikallista hunajaa
puoli litraa kuplavettä tai ihan sitä tavallista tyyntä vettäPurista noin neljän sitruunan mehu blenderiin ja lisää pakastetut tai tuoreet luomumansikat. Itse mansikoiden suurkuluttajana suosin vain ja ainoastaan luomua, sillä noissa perusmalleissa on vähän turhan tuhti annos maatalousmyrkkyjä messissä, jotka aika näppärästi torpedoivat marjojen hyvyystehoja. Sitten, takaisin ohjeeseen: Kauho mansikoiden ja sitruunamehun joukkoon luomuhunaja ja sekoita koko kauneus tasaiseksi. Lorota sekaan jääkaappikylmää tavallista vettä tai kuplavettä. Tarjoile jäisten mansikoiden ja sitruunamelissan tai mintun lehtien kanssa. Nauti hurmaavassa seurassa, itseksesi tai kamraattorien kera.

...lopuksi pieni salaisuus: If you want to be sweet – eat and drink sweet.

♥ Virpi

Kommentit

Tiina (Ei varmistettu)

Ojoijoi, kuinka ihanan näköistä! Pitänee tehdä tätä vielä, kun mansikat ovat hyviä :) Olisi kiva, jos näin marjakauden aikoihin sulta tupsahtelisi muitakin marjaisia terveysjuttuja.

Pirkko (Ei varmistettu)

Ihanaa, Virpi on back! Kiitos ihanasta päivityksestä. :) Täytyy kokeilla kivaa ohjetta näin elokuisiin hetkiin. Heinäkuu tosiaan meni menojaan ja toi ihania uusia tuulia. :) Nyt elokuun hetkiä maistellen ja niistä suuresti nauttien. :) Toivottavasti sinulla on mennyt mukavasti. Oma hyvinvointini on lähtenyt mielettömän ihanaan kasvuun; kiitos siitä mm. sinun ihanan blogisi. Ihanaista elokuuta Virpi - ja te kaikki lukijatkin! Halauksia. <3

Inka (Ei varmistettu)

Hei! Löysin blogisi vähän aikaa sitten, ja pitihän se sitten lukea joka ikinen artikkeli. Aivan ihania kirjoituksia, herkkuohjeita yms. Olokin on parantunut paljon kun olen noudattanut vinkkejäsi.
Tuo mansikkalimonadi näyttää ihanalta! Ehkäpä teen sitä joku aurinkoinen päivä.
Voi hyvin!

Virpi (Ei varmistettu)

Tiina, hyvä idis, pistetään marjareseptit muhimaan! Pirkko ja Inka, mahtavaa että teidän olotilat on lähteneet nousuun. Ihanihan parasta palautetta, Kiitos. :)

(Ei varmistettu)

Mukava blogi sinulla! Mistäköhän päin Helsinkiä saa hyviä luomumansikoita? Normimyrkkymansikat ei myöskään itseäni kauheasti kiinnosta... :)

Chartric (Ei varmistettu)

Umm, are you really just giving this info out for notihng?

Cathy (Ei varmistettu)

All of my qeutsions settled-thanks!

Kommentoi