laadi daadi lauloi mansikkalimonadi

Kaunista elokuun ensimmäistä iltaa armaat hyvikset! Pieni helteinen ikuisuus on humahtanut sitten viime näkemän. Kylläpäs te näytätte sangen vapautuneilta ja vitaalisilta, kesä on selvästi tehnyt tehtävänsä. 😉

Kaiken tämän nettihiljaisuuden jälkeen päätin tehdä pienen pirskahtelevan äänenavauksen näin elokuun kunniaksi ja postata teille kesän suloisimman juomaohjeen – mansikkalimonadireseptin. Nauttiaksesi kyseistä ihanuutta, kerää eteesi seuraava repertuaari aineksia:

litra mansikoita
pari desiä sitruunamehua eli noin neljä sitruunaa
pari ruokalusikallista hunajaa
puoli litraa kuplavettä tai ihan sitä tavallista tyyntä vettäPurista noin neljän sitruunan mehu blenderiin ja lisää pakastetut tai tuoreet luomumansikat. Itse mansikoiden suurkuluttajana suosin vain ja ainoastaan luomua, sillä noissa perusmalleissa on vähän turhan tuhti annos maatalousmyrkkyjä messissä, jotka aika näppärästi torpedoivat marjojen hyvyystehoja. Sitten, takaisin ohjeeseen: Kauho mansikoiden ja sitruunamehun joukkoon luomuhunaja ja sekoita koko kauneus tasaiseksi. Lorota sekaan jääkaappikylmää tavallista vettä tai kuplavettä. Tarjoile jäisten mansikoiden ja sitruunamelissan tai mintun lehtien kanssa. Nauti hurmaavassa seurassa, itseksesi tai kamraattorien kera.

…lopuksi pieni salaisuus: If you want to be sweet – eat and drink sweet.

♥ Virpi

Kommentit (7)
  1. All of my qeutsions settled-thanks!

  2. Umm, are you really just giving this info out for notihng?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *