Luukku 16: Taikuus

luukku16-400.jpg

magic-is-somethig-you-make.jpg

joulukimppu2.gif

 

♥ Virpi

(kuvat:omat, teksti: pinterest)

Kommentit (1)
  1. Ensiksi haluaisin kiittää ihanasta ja aina uusia ajatuksia ja ideoita tuovasta blogistasi! En ole tainnut koskaan kommentoida tai kysellä, vaikka olen lukenut kirjoituksiasi jo reilun vuoden verran.

    Minua askarruttaa vitamiinilisien turvallinen käyttö raskauden aikana. Lueskelin vanhoja kirjoituksiasi, ja huomasin, että olit itse raskausaikana käyttänyt esimerkiksi New Chapterin raskausmonivitamiinilisää. Haluaisin itsekin käyttää vain luonnollisia vitamiinilisiä, mutta niiden turvallisuus arvelluttaa. Olisi ihana kuulla, käytitkö itse mitään vitamiineja, vai luotitko vain monipuoliseen ravintoon? Tuo New Chapterin vitamiini sisältää myös A-vitamiinia, jota Suomessa ohjeistetaan välttämään. Sen lisäksi olen kuullut palon hyvää New Chapterin omega3-lisästä, mutta mistä ihmeestä sen nyt sitten tietää, onko Alaskan villilohesta saatu valmiste turvallista ja puhdasta? 🙂

    Olisin kovin kiitollinen, mikäli voisit avata ajatuksiasi vitamiinilisien suhteen, sillä olen itse vähän hämmentynyt kaikkien ohjeiden viidakossa. Tiedän, että jokainen tekee itse omat päätöksensä näiden asioiden kanssa, mutta uskon, että sinulla on paljon tietoa joiden pohjalta voisin omat ratkaisuni tehdä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *