Mahdollisuuksien maailma

Joka kerta, kun astut ulos ovesta, voit tehdä päätöksen – päätöksen siitä, millaiseen maailmaan haluat astua.

Haluatko astua Pelkojen maailmaan vai Mahdollisuuksien maailmaan?

Haluatko nähdä ihmiset omaa etuaan tavoittelevina juonittelijoina, jotka kantavat taka-ajatuksia, ja ajatteletko, että ihmiset ovat epäluotettavia, tylsiä, tyhmiä, pinnallisia tai tiedostamattomia juntteja, tai että ihmiset puhuvat sinusta pahaa selkäsi takana? Vai näetkö jokaisessa ihmisessä mahdollisuuden, tilaisuuden oppia muista ja itsestäsi – uskotko, että jos ihmisille on hyvä, he vastaavat hyvyydellä, ja että suurin osa tapaamistasi ihmisistä pitää sinusta ja suurin osa ihmisistä on tutustumisen arvoisia?

Entä ahdistutko muutoksesta ja koet odottamattomat tapahtumat uhkaavina ja yllätykset stressaavina, masennut muuttuvista olosuhteista ja lannistut vastoinkäymisistä? Vai otatko vaihtelun iloisena vastaan, heittäydyt elämän virtaan ilman jarruja, uskot, että kaikille tapahtumille löytyy tarkoitus, ennemmin tai myöhemmin, ja että vääriä päätöksiä ei ole olemassa, on vain erilaisia mahdollisuuksia?

Onko maailma paha, planeettamme tuhoon tuomittu, ihmiset läpimätiä ja toivo menetetty? Onko maailma iloinen leikkikenttä, elämä hurmaava seikkailu ja ihmiset pohjimmiltaan hyviä ja tulevaisuus valoisa?

Kun seuraavan kerran lähdet kotoasi, tee tietoinen valinta. Ulkona odottaa kaksi maailmaa, ja omat ajatuksesi ovat avain kumpaankin.

Mikäli valitset viisaasti, niin Tervetuloa – Täällä meillä on aika huikeeta. 😉

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (3)
  1. Olipa viisaasti ajateltu, myönnän että en yleensä pysty myönteiseen ajatteluun. Aion kuitenkin opetella

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *