Malja maanantaille

Tuntuuko sinun viikoissasi vaihtelevan vain kaksi viikonpäivää, maanantai ja perjantai? Ihmisten juttuja kuunnellessa ja Facebook-tilapäivityksiä lukeissa asia nimittäin vaikuttaisi olevan yllättävän useilla tämän sorttinen. ”Plaah, miten voi olla taas maanantai?” ja ”Jes, onneksi on taas perjantai!” Maanantaita parjataan ja perjantaita ylistetään kyllästyttävässä kaanonissa, viikosta ja vuodesta toiseen. Viikkoisin kituutetaan arjen vankilassa ja viikonloppuna vasta eletään ja tehdään niitä asioita mitä todella halutaan ja mistä saadaan nautintoa.Ehkä olen jotenkin päästäni vipsahtanut, mutta mielestäni asian ei tarvitsisi olla niin. Itse asiassa, sen ei kuuluisi olla niin, sen ei tulisi olla niin. Koen että ihmisellä on vapaus ja ennen kaikkea vastuu tehdä elämästään sellainen, että jokaisena viikonpäivänä on yhtälaiset mahdollisuudet itsensä ja intohimojensa toteuttamiseen ja nautintoa tuottavien asioiden tekemiseen, sillä ne ovat juuri niitä asioita, jotka viime kädessä vievät yksilön ja tämän maailman kehitystä eteenpäin.

 

Mikä sitten estää jokaisesta viikonpäivästä nauttimisen? Työ? Opiskelu? Vaihda alaa, vaihda työpaikkaa, työnantajaa, asennetta, tai jotain! Oikea syyllinen ihanien viikonpäivien vähyyteen olet sinä itse. Eikös ollut kamalan julmasti sanottu? Niin ne totuudet joskus ovat.Korkkasin juuri maanantain kunniaksi pullon kuplivaa ja luomua seljankukkajuomaa. Skool, maanantaille, ja kaikille niitä seuraaville viikonpäiville, joina saamme olla elossa ja tehdä elämästämme juuri sellaista kuin haluamme! Ottakaamme valta omiin käsiimme ja eläkäämme nautinnolle, ei kivulle.

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (11)
  1. Kiitos mahtavista ajatuksistasi, joita olen saanut blogistasi lukea!
    Nämä kirjoituksesi ovat auttaneet minua kohtaamaan maailman sekä itseni hieman positiivisemmin 🙂 KIITOS!

  2. A a m e n. Voi miten inhoankaan tässä maailmassa eniten valittavia ihmisiä!!! TOTTA KAI saa harmitella, jos itseä on kohdannut jokin menetys / huono tuuri tms., mutta ymmärtänet mitä ’valittajilla’ tässä tarkoitan. Täällä työpaikallakin kun on yksi pahasti sellainen henkilö 😉 … Olen niiiiin samaa mieltä – jos et ole johonkin elämänosioosi tyytyväinen, TEE ASIALLE JOTAIN! Sitä paitsi, jos aina elää pelkkää vkonloppua, hurahtaa elämä vinhaa vauhtia ohi… Ihanaa vkon puoliväliä <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *