Mitä ruuaksi? -kilpailu

Viimeisimmät ruokavalioita käsittelevät blogimerkintäni ovat kirvoittaneet monenmoista kommenttia siitä miten syömisiin tulisi suhtautua ja millainen ruoka on miltäkin kantilta sopivaa. Ruoka herättää selvästi intohimoisia tunteita ja ihmiset kokevat sen hyvin henkilökohtaisena asiana – Auta armias sitä kurjaa ken lähtee toisten syömisiä kritisoimaan! Siksipä ehkä hedelmällisin tapa ohjata ihmisiä hyvä ruuan äärelle, on tarjota vaihtoehtoja. Reseptit ovat siihen yksi oikein oiva väline. Reseptit ovat kivoja, jee, kaikki tykkää resepteistä.

 

Täällä tarjoilemani reseptit ovat aina olleet otoksia omista eväistäni, joten niistä on voinut hyvin seurata mikä milloinkin on ollut blogaajan lautasella in.

 

Nyt haluaisin kuitenkin ottaa ruokaohjeisiini hieman lukijalähtöisemmän lähestymistavan ja tiedustella teiltä millaiset reseptit teitä kiinnostavat. Haluatteko reseptejä herkuista, raakaruuista, lämmitettävistä kasvisruuista, superfoodeista, mahdollisimman edullisista ruuista, laatuliharuuista, aamiaisista, illallisista, välipaloista, vai jostain muusta?

Järjestän tämän reseptikyselyni kilpailun muodossa, ja kuten kunnon kilpailussa konsanaan on yhdelle vastaajista luvassa palkinto. Kommentoijien kesken arvon legendaarisen Mats-Eric Nilssonin Petos lautasella -kirjan, joka paljastaa elintarviketeollisuuden synkkiä saloja ja valistaa lukijaa parempien pöperöiden äärelle. Kilpailuaikaa on ensi maanantaihin, 17.lokakuuta. kello 16 saakka. 

***kilpailu on nyt tiks kiinni***

Kirjailehan siis ystäväiseni reseptitoiveesi alta löytyvään kommenttilootaan, niin pyrin jatkossa ottamaan halusi huomioon ruokaohjeita postaillessani.

 ***kilpailu on nyt tiks kiinni***

♥ Virpi


Kommentit (140)
  1. So true. Hosntey and everything recognized.

  2. It’s wondeurfl to have you on our side, haha!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *