Myrkylliset jalkapohjani

Tässäpä todella eroottinen kännykällä napattu kuva eilisillalta. Ei, en ole kompuroinut talven ensimmäisillä liukkailla ja päätynyt kokovartalokipsiin, vaan testissä ovat vyöhyketerapeuttiset jalkapohjalaastarit. 

Sain muutama viikko sitten kokeiltavakseni muutaman paketin Kawase Takaran jalkapohjalaastareita, jotka päätin nyt vihdoin ottaa käyttöön. Tämä kuuluu sarjaan ”pakko kokeilla itse, ennen kuin kommentoi”. 

Muistan nimittäin törmänneeni vastaaviin puhdistuslaastareihin ensimmäisen kerran jo yli vuosi sitten. Rehellisyyden nimissä myönnän ajattelleeni silloin, että kyseessä on jokin pahimman luokan huijaus. Miten pienet tarralaput voisivat imaista jaloistamme kuin korkeintaan varvasväleihin eksyneet nukkapallot?

Noh, valmistaja kertoo muun muassa seuraavaa:

”Kawase Takara-laastarin vaikuttavilla aineilla aktivoidaan ja tuetaan elimistömme kykyä poistaa kehostamme solumyrkkyjä ja kuona-aineita, jotka aiheuttavat elimistön toiminnan häiriöitä tai vajaatoimintaa. Ihmisen jalkapohjat akupunktiopisteineen toimivat tärkeimpien elimiemme reflektiivisinä vyöhykkeinä. Kawase Takara käyttäjät kertovat, että solumyrkkyjen poistuessa elimistöstä myös paha olo ja kipu katoavat.”

Vyöhykepisteet ja kehon puhdistaminen pisteitä aktivoimalla menevät kyllä yksiin ajatuksenjuoksuni kanssa, mutta että laastareilla…. Ei auta kun kokeilla.

Seuraavat neljä yötä tämä neiti siis uinuu jalkapohjat teipattuina. Yrttiuutteita ja puiden viinietikkaa sisältäviä jalkapohjalaastareita tulee käyttää kuuriluontoisesti 4-5 yönä peräkkäin. Kehon puhdistumista voi seurata laastareiden tummuusasteesta – Ensimmäisten öiden jälkeen valkoinen laastarin tyynyosa on muuttunut tummanvihreäksi (ja todella eltaantuneen hajuiseksi!), mutta myrkkyjen poistuessa laastareiden tulisi värjääntyä kokoajan vähemmän. Ideaalitilanteessa positiivinen kehitys näkyy laastarin värin vaalentumisen lisäksi myös olotilassa. Kuona-aineiden ja solumyrkkyjen kaikotessa erilaisten myrkytysoireiden, kuten turvotuksen, kipujen ja ahdistuksen tulisi helpottaa.

I´ll keep you posted.

♥ Virpi

(Testitulokset voit lukea täältä)

Kommentit (3)
  1. Vautsi. Kokeilin laastareita. Tosimielenkiintoista. Toimii tai luja usko auttaa toiminnassa. Itse ostin laastarit edullisesti Unikukko.fi nettikaupasta.
    Pidän pienen tauon ja otan hoidon uudelleen. Sen verran mustaa mönjää on aamulla laastareissa. Polttelen joskus tupakkia ja ajattelin itsekseni imeeköhän ne laastarit tervat ulos jalkapohjan kautta?

  2. Ainakin Nettexin verkkokaupasta, http://www.nettex.fi. Mutta luulisin, että myös jostain luontaistuotekaupoista löytyy vastaavia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *