Oma mysli mansikka

Lempiasioitani maailmassa ovat aamiaiset. Yltäkylläisen runsaat aamiaiset kotona, joita nautitaan niin pitkään ja hartaasti, että ne venyvät brunsseiksi ja lopulta lounaiksi. Unelma-aamiaiseni koostuu smoothieista, myslistä, tuoreleivistä, kräkkereistä, raakalevitteistä, hedelmistä, marjoista, raakajuustoista, teestä, salaattisekoituksista, yrteistä, kananmunista, kalasta, tuorepuristetusta mehusta, hymyilevistä kasvoista, sotkuisista hiuksista, yöpaidan päälle vetäistystä neuletakista, villasukista, leppoisasta musiikista ja leikkokukista. Ei ole kiirettä, eikä krapulaa, ei kireyttä eikä kouhkaamista. Vain rauhallisen nautinnollinen olo, sellainen, että jos olisi astetta enempi kissa, niin voisi naukaista ja kehrätä.

Hitaus tekee hyvää, aisteilla on aikaa tarttua ihaniin makuihin ja kauniisiin asioihin. Hyvää aamiaista ei voi seurata kuin rakkauden täytteinen päivä. Ja vaikka arkiaamut täytyy toteuttaa lyhyemmän kaavan mukaan, pyrin silti tuomaan niihinkin aina pienen ripauksen jotain ekstraihanuutta. Viime aamuina se on ollut itsetekemäni myslisekoitus, johon kuuluu seuraavaa:

goiji-marjoja
mulperi-marjoja
kookoslastuja
kuivattuja mansikoita

kuivattuja omenalastuja
kurpitsansiemeniä

kuorettomia hampunsiemeniä
rusinoita
kvinoaraepalloja (miksi niitä oikeasti kutsutaan?)

Ei muuta kuin tällaisia aamumaalailuja tällä kertaa. Tarkoitus oli vain postata tämä aamujani sulostuttanut gluteeniton mysliohje, mutta menikin hieman unelmoinniksi. Syynä saattaa olla juuri hurmaavassa ystävätärseurassa nauttimani ruusunnupputee, joka laittaa näkemään vaaleanpunaista.

♥ Virpi

pst, mansikoiden kanssa asioidessa kannattaa suosia luomua, mikäli haluaa välttyä massiiviselta torjunta-aineryöpyltä. those sweeties can be pure poison.

Kommentit

r. (Ei varmistettu)

mistä hankit kuivatut mansikkasi?

tt (Ei varmistettu)

minkä kanssa syöt sitä? oletan, ettet juo maitoa.. ;)

Leena (Ei varmistettu)

niin ja mitää on kvinoaraepallot? :D

noora (Ei varmistettu)

heh, samannäköisiä palleroita ostin viime viikolla just nimellä quinoamurot. Oisko ne niitä? :)

Sara (Ei varmistettu)

luomumansikoita, mistä? suklaapiiraan ohje on muuten parantanut mun elämänlaatua huomattavasti. kiitos, että oot niin ihana.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

r, En muista enää mistä ostin nuo mansikat, joku peruskauppa se oli. Ovat siis Strawberry Fields -merkkisiä, löytyy useammastakin paikkaa. Kyseiset kikkareet eivät varmaan kyllä ole mitään luomkamaa, sillä sitä ei erikseen paketissa mainita.
tt, Teen aamuisin itselleni smoothieta, esim marjoista, banaanista ja muista lisähärpäkkeistä. Sinne sekaan heittelen. :)
Leena, Taitavat olla noita nooran mainitsemia quinoamuroja. :D Ruohonjuuresta ostin pussillisen.
Sara, Hei hienoa kuulla että piiras on maistunut! :) Ja tosiaan luomumansikoita on näin talvisaikaan kyllä vaikea saada. Itse ostan Luomumarjasekoitusta, jossa on mukana myös manskoita, tosin vain häpeällisen vähän. Onneksi kohta tulee taas kesä ja päästään kunnon marja-apajille!

Kasara (Ei varmistettu)

At last, someone comes up with the "right" awnser!

Jeanne (Ei varmistettu)

This forum needed shaknig up and you’ve just done that. Great post!

Kommentoi