Oma mysli mansikka

Lempiasioitani maailmassa ovat aamiaiset. Yltäkylläisen runsaat aamiaiset kotona, joita nautitaan niin pitkään ja hartaasti, että ne venyvät brunsseiksi ja lopulta lounaiksi. Unelma-aamiaiseni koostuu smoothieista, myslistä, tuoreleivistä, kräkkereistä, raakalevitteistä, hedelmistä, marjoista, raakajuustoista, teestä, salaattisekoituksista, yrteistä, kananmunista, kalasta, tuorepuristetusta mehusta, hymyilevistä kasvoista, sotkuisista hiuksista, yöpaidan päälle vetäistystä neuletakista, villasukista, leppoisasta musiikista ja leikkokukista. Ei ole kiirettä, eikä krapulaa, ei kireyttä eikä kouhkaamista. Vain rauhallisen nautinnollinen olo, sellainen, että jos olisi astetta enempi kissa, niin voisi naukaista ja kehrätä.

Hitaus tekee hyvää, aisteilla on aikaa tarttua ihaniin makuihin ja kauniisiin asioihin. Hyvää aamiaista ei voi seurata kuin rakkauden täytteinen päivä. Ja vaikka arkiaamut täytyy toteuttaa lyhyemmän kaavan mukaan, pyrin silti tuomaan niihinkin aina pienen ripauksen jotain ekstraihanuutta. Viime aamuina se on ollut itsetekemäni myslisekoitus, johon kuuluu seuraavaa:

goiji-marjoja
mulperi-marjoja
kookoslastuja
kuivattuja mansikoita

kuivattuja omenalastuja
kurpitsansiemeniä

kuorettomia hampunsiemeniä
rusinoita
kvinoaraepalloja (miksi niitä oikeasti kutsutaan?)

Ei muuta kuin tällaisia aamumaalailuja tällä kertaa. Tarkoitus oli vain postata tämä aamujani sulostuttanut gluteeniton mysliohje, mutta menikin hieman unelmoinniksi. Syynä saattaa olla juuri hurmaavassa ystävätärseurassa nauttimani ruusunnupputee, joka laittaa näkemään vaaleanpunaista.

♥ Virpi

pst, mansikoiden kanssa asioidessa kannattaa suosia luomua, mikäli haluaa välttyä massiiviselta torjunta-aineryöpyltä. those sweeties can be pure poison.

Kommentit (8)
  1. This forum needed shaknig up and you’ve just done that. Great post!

  2. At last, someone comes up with the ”right” awnser!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *