Parasta sinulle -smoothie

Kiitos hyvää

Kylmenevän kelin inspiroimana kehittelin herkullisen smoothien, joka antaa vastustuskyvylle superboostauksen. Siinä saavat mahdolliseen vallankaappaukseen pyrkivät pöpöt olla ihmeissään!


Keittiön pöydällä lepäillyt joulukuun Trendi toimi värimaailmansa ja pääotsikkonsa kanssa muusana kun säveltelin raaka-aineita seokseeni. Suklaisen ruskeaa, kultaista hunajaa ja suloisen marjaisia sävyjä…Visualisti minussa saa luvattoman paljon mielihyvää kun lehteä selaillessa toisessa kädessä oleva juoma sointuu värimaailmaan.
No mutta asiaan. Tärkeintä tietenkin on, että raaka-aineiden ravintoarvot ovat kohdillaan! Marjojen antioksidantit lisäävät tunnetusti vastustuskykyä, ja kun mukaan heitetään vielä siitepölyä ja hunajaa, jotka molemmat vahvistavat immuniteettia, niin jo saa stressaantunut kroppa huokaista helpotuksesta. Pienen syntisen vivahteen tuovat raakakaakonibsit, jotka lämmittävät kehoa sisältäpäin ja rouskuvat hauskasti hampaissa.
Tässäpä siis vastustukykyä ja mielialaa kohottava smoothieresepti. Mitat ovat jotainsinnepäinmittoja.
Parasta sinulle -smoothie

-1 dl Mustaherukoita
-1 dl Mustikoita
-6 Mansikkaa
-3 rkl Kaakaonibsejä
-Banaani
-Ripaus laadukasta suolaa (esimerkiksi raffinoimatonta merisuolaa)
-1 rkl Hunajaa
-1 tl Siitepölyrakeita
-Kylmää vettä
-Pinnalla hyppysellinen purppuramaissia.
(Itse suosin raaka-aineissa aina luomua ja mahdollisuuksien mukaan kotimaista.)
Hurauta ainekset tehosekoittimella soosiksi, kaada seos lasiin, ota iso kulaus ja hymyile leveästi pinkkien smoothieviiksiesi kanssa. 

♥ Virpi

Kommentit

Minni (Ei varmistettu)

Vaikuttaa tosi ihanalta!

Maissi (Ei varmistettu)

Mun tuli nälkä! Mutta mitä ihmettä on purppuramaissi?

Virpi (Ei varmistettu)

Purppuramaissi on perulainen antioksidanttipommi, vielä isompi pommi kuin kotoinen mustikamme, joka sekin on kyllä superhyvis.
Detskuja voi lukea esim tuolta:
http://purplecorn.wordpress.com/

A (Ei varmistettu)

Kiva kun ootte uusinut blogisysteemin!

Pitää testata sun supersmoothie. Vinkki tuli just hyvään saumaan, kun on viime aikoina alkanut kyllästyttää rahka/jugurttipohjaiset marjasmoothiet, joita on nyt kesästä asti tullut hurauteltua.

Maaret (Ei varmistettu)

Näyttipäs smoothie ihanan herkulliselta. Pikkulintu nimeltään Tiina kertoi uudesta blogistasi ja hyvältä näyttää! :) Onpa muuten hieno fontti otsikossa! Onnea uudelle blogille ja varmasti tulen jatkossakin käymään täällä!

Annie (Ei varmistettu)

Ihana smoothie! Mistä saa mehiläisen siitepölyä ja minkä hintaista se on?

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

A, Testiin vaan! Itse en juurikaan käytä maitotuotteita, mutta eipä smoothiet välttämättä niitä kaipaakaan. Banaanilla esimerkiksi saa mukavasti pehmeyttä.
Maaret, No kuule tervetuloa kyläilemään milloin vain mielit. Ovet ovat aina avoinna! :) ja pikkulintutiinalle terveisiä, tui tui!
Annie, Itse ostan siitepölyni Ruohonjuuresta. Esim. CocoVin siitepölyraepurkki (n.200g) maksaa noin 13 e. Tuotetta suositellaan käytettäväksi noin teelusikallinen päivässä, eli sinänsä halpaa kamaa. Myös Pesosen mehiläistarhan Mesiniityn siitepöly on ollut käytössä. www.mehiläistarhat.fi. Tätä pitäis oikeasti jokaisen flunssailijan hommata! Siitepölyhunajaa kannattaa myös testata.

Idana (Ei varmistettu)

Now we know who the sebnsile one is here. Great post!

Tassilyn (Ei varmistettu)

Wow, that’s a really cleevr way of thinking about it!

Karinthia (Ei varmistettu)

This makes everything so compleltey painless.

Kommentoi