Pikamakeinen

Jos makeannälkä hyökkää kimppuun kulman takaa tai mikäli tarvitset pikaisesti tarjoiltavaa vieraile, kokeile tätä naurettavan helppoa ja hymyilyttävän hyvää banaanikonvehtiohjetta, ennen kuin ryntäät lähikaupan lisäainehyllyille.

 

Raaka banaanisuklaakonvehti

Sulata pala raakakaakaomassaa vesihauteessa. Lisää sulaneeseen suklaaseen ripaus aitovaniljajauhetta, ripaus suolaa ja nokare hunajaa. Viipaloi banaani (kypsä, mustapilkullinen toimii parhaiten), dippaa palat suklaassa, aseta lautaselle, laita jääkaappiin hetkeksi jäähtymään, tarjoile ja nauti.

♥ Virpi

Kommentit (4)
  1. noin pari päivää jääkaapissa.

  2. Osaisiko joku arvioida, kuinka kauan tälläinen suklaakonvehti säilyy hyvänä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *