Puukuhertelua

Lyöttäydyin eilen miehen mukaan hänen työkeikalle metsän siimekseen. Hänen kuvatessa duunimateriaalia, otin minä retken hoitolakäyntinä. Miten olikin ehtinyt unohtua, kuinka paljon rauhoittavaa energiaa puiden halaamisesta voi saada! Siinä kun tuoksutteli silmät kiinni auringon lämmittämää kaarnapintaa, kuunteli lintujen kujertelua ja antautui puun syleilyyn koko kropalla ja mielellä, pystyi oikein tuntemaan kuinka kehon energiavirtaukset avautuivat ja lähtivät soljumaan tervehdyttävän tyynellä tahdilla.

 

Tästä tulikin mieleeni eräs mukava, ja aikamoisen hihhuli puunhalausharjoitus, jonka olen joskus blogini alkutaipaleella tänne postannut. Muistin virkistykseksi ja pieneksi yllykkeeksi metsään menemiselle ajattelin kerrata kyseisen harjoitteen kanssanne:

 

Mieti jotain unelmaasi ja visualisoi se todeksi elämässäsi. Vahvista tavoitteesi sanoin, kuten ”Olen täynnä terveyttä ja elinvoimaa.” tai ”Tulen menestymään työssäni.” Valitse puu, joka vetoaa sinuun ja joka tuntuu tukevan päämäärääsi. Tee valinta tunteella, intuitiolla. Aseta kätesi aivan lähelle puun runkoa ja tunne puun energia. Vahvista päämäärääsi ajatuksin tai sanoin ja kosketa puuta. Pidä käsiäsi puun rungon ympärillä ja ajattele sen olevan yhteydessä luonnon voimien kanssa. Visualisoi taas päämääräsi ja luota, että saavutat sen. Kuvittele itsesi tervehdyttävään ja voimauttavaan hehkuun. Tunne miten pelkosi virtaavat puun kautta pois sinusta ja miten rauhoitut ja täytyt energiasta. Mieti, kuinka puu ottaa vastaan toiveesi ja muuttaa sen energiaksi, joka jatkaa matkaa maailmankaikkeuteen toimimaan puolestasi. Lopeta harjoitus sulkemalla silmäsi ja kiittämällä puuta, ajatuksissasi tai ääneen.

 

Go hug `em!

 

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (7)
  1. <3 Ihana oikeesti löytää muitakin jotka tykkäävät halata Puita ! Niiden kauttakin saa melkoisia oivalluksia ! Puun sisällähän asuu sen puun oma henkiolento :) Ja harjoituksilla sen saa jopa nähdä..... <3 Niina-Matilda Juholan nyk. Kuusiston kirjoissa kerrotaan enemmän.

  2. akissfromthepast.blogspot.com, jee, kiitti! 🙂 . emma, tiedän tunteen. kieltämättä itselläkin tulee joskus hieman kaheli olo kyseisestä toiminnasta, mutta kun ujosteluvaiheesta pääsee yli, niin tulee vaan hyvä fiilis. . mumuu, kiitos linkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *