Rakkaus kiertoon

Kertaus on opintojen äiti: Ajatuksesi ovat elämäsi tienviittoja ja onnellisuutesi riippuu pitkälti päässäsi pyörittelemistäsi aatoksista.

Tätä ideologiaa olen pyrkinyt pursottelemaan blogini täydeltä, ja jotain saattaa jo saman asian toitotus tympiä. Mutta olen huomannut että tämä, kuten niin monet muutkin elämän yksinkertaisimmat totuudet voivat helposti unohtua tosi paikan tullen arjen hulinoiden keskellä. Samalla kun muistutan teitä täällä ajatusten supervoimista, teen sitä myös itselleni. En todellakaan ole jatkuvasti mikään neiti Aurinkoinen, vaan tarvitsen toistuvaa opastusta oikealle, valoisalle tielle.

Näiden blogimanifestien lisäksi olen siitä onnellisessa asemassa, että sama ajatusmaailma toistuu lähimmäisteni asenteissa. Saan jakaa elämäni ihmisen kanssa, joka jatkuvasti muistuttaa minua järkevän sydämellisellä tavallaan myönteisen suhtautumisen mahdista, kiitos rakkaalle poikaystävälleni siitä. Samaa ideologiaa minuun ovat valaneet lapsesta asti myös vanhempani, kiitti äiskä ja iskä.Koska tiedän, miten tärkeää näiden asioiden jatkuva mieleen palauttaminen on, halusin vinkata teille kivasta kampanjasta, jonka bongasin Facebookista: Kevennä elämääsi – Positiivisen energian levityskampanja. 

Sivulla kirjoitetaan muun muassa näin:

”Ota haaste vastaan ja kevennä reppuasi heittämällä pois turhanaikainen jäkätys, juoruilu, ilkeily, kateus, katkeruus, itsesi väheksyminen, ylpeys, ahneus, pelko, mustasukkaisuus, viha ja kaikki se, mikä pahoittaa oman ja kanssaihmisten mielen. Sen sijaan lähetä läheisillesi rakkaudentäytteisiä ajatuksia, itseäsi unohtamatta. Hymyile. Anna kerrankin positiivista palautetta. Kohtaa ihminen ja ole läsnä. Kuuntele. Näe lähelle. Soita kauan aikomasi puhelu. Käy tervehtimässä vanhaa, unohdettua ystävääsi. Jaa omastasi. Kerro, että rakastat. Ja näe, kuinka reppusi täyttyy itsestään ilolla, ystävyydellä, rakkaudella!”

Täten haastan teistä jokaisen mukaan kampanjaan – etenkin sinut, joka tuhahdit ja ajattelit tämän olevan taas yhdenlaista lässynläätä. The world needs your love, love.

♥ Virpi

pst. diggaile samalla facebookin kiitos hyvää -sivua!

Kommentit (3)
  1. oneGear ja Pirkko, kiitos kommenteista! Nämä ovat tosiaan samanlaisia perusasioita kuten ravinto, tosin jos itselläni vuosi sitten ”mantrana oli: ”Olet mitä syöt”, on se nyt kääntynyt enemmänkin suuntaan: ”Olet mitä ajattelet.” Molemmat toki yhtälailla totta…

  2. Hyvä kirjoitus! 🙂 Ajatuksemme tosiaan ovat avaimia onnellisuuteemme. :)) Tämän olen konkreettisesti huomannut yhä vahvemmin tänä kesänä, kun olen perehtynyt hyvinvointialan kirjallisuuteen ym. enemmän. On todella tärkeää tiedostaa omat tuntemuksensa, koska silloin niihin voi vaikuttaa. On myös hyödyllistä kehittää tätä onnellisuuden ylläpitämisen ja lisäämisen jaloa taitoa, koska ympäristömme ei aina ole ihan mukana tässä. 🙂 Tärkeintä on löytää oma onnensa ja pitää siitä kiinni. Annetaan hyvien ajatusten levitä tuulen mukana ja lisätä aurinkoa meidän kaikkien elämään. Kiitos Virpi, olet kyllä ihana! <3 lämpimiä ajatuksia kaikille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *