Seitsemän päivää suklaata – Kilpailun voittaja

Niin tuli eilen päätökseen Seitsemän päivää suklaata -viikkomme, jättäen jälkeensä makeita muistoja ja kiihkeän toiveen suklaaelämysten jatkumisesta. Ja jatkoa tälle teemaviikolle varmasti jonain päivänä tuleekin. Sain nimittäin niin mahtavia kommentteja ja suklaaideoita, joista osa lähtee ehdottomasti jalostukseen. Mutta nyt on ainakin allekirjoittanut vetänyt makeaa todellakin niin mahan täydeltä, että on ihan hyvä hengähtää hetki ja palata suklaailakointeihin sitten joskus tuonnempana.

melt-chocolate-spoon.jpg

Ja nyt… on aika julistaa suklaakilpailun voittaja! Voittajaksi valikoitui 375 vastauksen joukosta nimimerkin Hanne vastaus, joka kulki näin: ”Raakasuklaan valmistaminen kiinnostaisi kyllä, joten kiitos ohjeesta ja innostuksesta! Tavallisissa suklaissa suosikki on Snickers, joten sitä olisi mukava yrittää jäljitellä… Pähkinöillä onnistunee, mutta pitäisi vielä tutustua, mitä muuta tuohon vaadittaisiin.”

Onneksi olkoon Hanne! Tulet saamaan minulta mailia. Ja muuten, tiedoksi tuosta Snickersistä, joka on myös minun lempparini: Olen tehnyt kyseisestä suklaasta oman versioni. Ohje löytyy karkuteillä olleesta juttuarkistostani, joka on palaamassa blogiini kuulemma ihan lähitulevaisuudessa. Eli Snickerseistä kiinnostuneiden kantsii käydä kurkkimassa ohjetta!

Kiitos vielä kaikille kommentoijille ja suklaaviikkoa kanssani viettäneille. Toivottavasti olette saaneet inspiraatiota ja innostusta raakasuklaan valmistamiseen ja kokeneet herkullisia kokkailuhetkiä. 

”Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.” – Forrest Gump

♥ Virpi

Kommentit (1)
  1. Pitkän tauon jälkeen piipahdin katsomaan olisiko tämä blogi vielä hengissä – ja onhan se! Tosin etsimääni taivaallista suklaapiirasreseptiä en enää löytänyt. Muita ihania juttuja kuitenkin, kiitos niistä Virpille. <3

    Keksin taannoin aika ässän snickers-suklaareseptin (raaka tahinia lukuun ottamatta), joka löytyy blogistani: http://viherrys.wordpress.com/2011/07/06/suolainen-pahkinasuklaa/ On namia ja ruokaisaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *