sweetest blog

Kiitos hyvää

Jee tätä ilon päivää, blogini on saanut tunnustuksen! En ole koskaan ennen saanut tunnustusta. jeehee. Kiitos kaunis siis Cosy Homen Saijalle.

Tässä tunnustuksen mukana tulleet kolme kysymystä vastauksieni kanssa.

Lempiväri: Valkoinen, sen kaikissa sävyissä. Valkoisen rauhoittavassa ja viilentävässä puhtaudessa ja hiljaisuudessa mieli lepää ja latautuu valolla. Lisäksi muun muassa seuraavat sävyt värähtelevät kanssani samalla taajuudella: mintunvihreä, jade, akvamariini, oliivinvihreä, lohenpunainen, haalistunut terrakotta, koralli, pehmiksenvaaleanpunainen, vanha roosa, puuterinutuinen vaalea kissankellonsininen ja laventeli. Perusvärit käy kipeää, paitsi jos ne on jonkin hurmaavan sävymaailman pienessä sivuroolissa.
Lempiruoka: Luomuruoka. Oikeasti puhtaus ja laatu on tärkeintä, mutta elän kyllä myös vaihtelusta, joten pääasia on, että saan paaaaljon uusia makuelämyksiä. Jos yksi esimerkki täytyy antaa, niin se olisi sitten vaikka jokin herkullinen laajakirjoinen tapaslautanen. Sen konkreettisempaan vastaukseen en pysty.
Paikka jonne haluaisin matkustaa: San Francisco ja New York kutsuvat kiihkeästi.

Ja lopuksi omat kirjavat 15 tunnustustani sivuille, jotka ilahduttavat kukin omanlaisellaan ihanuudella: 

Tilli MössönpoikaProject LauraLiemessäKaunis päivä tänäänSara KMomentsKarkkiAuraWeekday CarnivalKeittiökameleonttiPics, dots and stripesMene ja tiedäPeikkojen maailmassaProjektina kotiLikainen parketti.

♥ Virpi

Kommentit

Saija (Ei varmistettu)

Olepa hyvä ja kiitos itsellesi ihanasta blogistasi! Sovitaan että tuo herkullinen cup cake on vaikka raakaherkkumuffinssi! :)
http://www.divaaniblogit.fi/blogit/cosyhome/

tiina (Ei varmistettu)

Oi, kiitos. Otan mielelläni tunnustuksen vastaan. :) Tää sunki blogi on ihana. Luen täältä aina joka postauksen, vaikka harvemmin kommentoinkaan. Mieluummin näkisin sut kasvotusten ja sitten olis kiva läpättää ja hölöttää. Ehkä me vielä tän vuoden puolella nähdään! :) Tai hei, kekkasin, voitais alottaa uus "the vihko", paperiversiona ja sitten oliski pakko nähä useemmin, että vois kirjata aasinhammasjuttuja enempi. Kiitos Virpi!

Virpi Mikkonen

Saija, yep! :) . tiina, no hei the vihko kakkonen ois ihan loisto idea! oikeestaan oiski mahtava päästä nyt loikoileen, piirtään värikynillä ja kirjotteleen. niinku jengissä. nyt sun pitää vaan muuttaa tänne äkkiä. ;)

Rope (Ei varmistettu)

Cheers pal. I do appceriate the writing.

yatldbmuz (Ei varmistettu)

wQomqH brecbhxwvnwn

997402 (Ei varmistettu)

Kommentoi