sweetest blog

Jee tätä ilon päivää, blogini on saanut tunnustuksen! En ole koskaan ennen saanut tunnustusta. jeehee. Kiitos kaunis siis Cosy Homen Saijalle.

Tässä tunnustuksen mukana tulleet kolme kysymystä vastauksieni kanssa.

Lempiväri: Valkoinen, sen kaikissa sävyissä. Valkoisen rauhoittavassa ja viilentävässä puhtaudessa ja hiljaisuudessa mieli lepää ja latautuu valolla. Lisäksi muun muassa seuraavat sävyt värähtelevät kanssani samalla taajuudella: mintunvihreä, jade, akvamariini, oliivinvihreä, lohenpunainen, haalistunut terrakotta, koralli, pehmiksenvaaleanpunainen, vanha roosa, puuterinutuinen vaalea kissankellonsininen ja laventeli. Perusvärit käy kipeää, paitsi jos ne on jonkin hurmaavan sävymaailman pienessä sivuroolissa.
Lempiruoka: Luomuruoka. Oikeasti puhtaus ja laatu on tärkeintä, mutta elän kyllä myös vaihtelusta, joten pääasia on, että saan paaaaljon uusia makuelämyksiä. Jos yksi esimerkki täytyy antaa, niin se olisi sitten vaikka jokin herkullinen laajakirjoinen tapaslautanen. Sen konkreettisempaan vastaukseen en pysty.
Paikka jonne haluaisin matkustaa: San Francisco ja New York kutsuvat kiihkeästi.

Ja lopuksi omat kirjavat 15 tunnustustani sivuille, jotka ilahduttavat kukin omanlaisellaan ihanuudella: 

Tilli MössönpoikaProject LauraLiemessäKaunis päivä tänään, Sara KMomentsKarkkiAuraWeekday CarnivalKeittiökameleontti, Pics, dots and stripesMene ja tiedäPeikkojen maailmassaProjektina kotiLikainen parketti.

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (7)
  1. Iwl2Bn , [url=http://nqrmgeslwdmr.com/]nqrmgeslwdmr[/url], [link=http://scozwpavvpex.com/]scozwpavvpex[/link], http://ebfktiilmwzt.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *