Taatelin uusi sydän

Ruokavalioni on tätä nykyä imetyksen takia hieman rajoitteellinen, joku voisi myös sanoa askeettinen. Hetkellisesti pannassa ovat mm. lehmänmaitotuotteiden ja kananmunan lisäksi erityisesti herkut, kuten suklaa ja karkit. Ja kumma kyllä, juuri ne maistuisivat tällä hetkellä lähes päivittäin. Kieltäytyminen on kuitenkin suhteellisen helppoa kun tietää toisen vaihtoehdon olevan mahakipujaan pää punaisena karjuva vauva. Ja onneksi makeahimoihin voi kyhätä nopeasti hyvän olon makeisia, kuten nämä:

 

Mantelitahnatäytteiset taatelit

n.10 tuoretta taatelia

1 dl manteleita
1/3 tl aitovaniljajauhetta
½ tl hunajaa

Liota kuorellisia manteleita yön yli ja poista niistä liotuksen jälkeen kuoret. Jauha mantelit monitoimikoneessa vaniljajauheen ja hunajan kanssa massaksi. Voit myös käyttää liottamattomia kuorettomia manteleita, jauhaa ne jauheeksi ja lisätä sekaan hieman vettä, jotta saat tahnamaisen koostumuksen. Halkaise taatelit, poista kivet ja täytä taatelit mantelivoilla. Herkuttele.

 

Vähemmän makeaa välipalaa metsästävän kannattaa kokeilla mantelitahnaa dippikastikkeena esimerkiksi varsisellerin kanssa tai levitteenä leivän päällä.

♥ Virpi

Kommentit (17)
  1. auxtWB , [url=http://wcvmqlsdjmyc.com/]wcvmqlsdjmyc[/url], [link=http://pskjvamcwfgf.com/]pskjvamcwfgf[/link], http://gehxrukapvcp.com/

  2. tjolnpfwgln
    15.5.2012, 17:13

    5iPNXO pzaamurzxyeu

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *