Taikatalvi

Tuuliset Tapaninpäivän terveiset. Myrsky saapui sopivasti vuoden viimeisenä sunnuntaina, joulun rauhoittumisten jälkeen, puhaltamaan vanhat pölyt helmoistamme ja tekemään tilaa uusille aluille. Tuleva viikko on hyvä käyttää ynnäilemällä vuoden aikana tapahtuneita, ottamalla opiksi, tarkastamalla kurssi ja valmistautumalla valoisin mielin tuleviin seikkailuihin.

 

 

Tällaisena aikana mitä tahansa voi tapahtua. Tuu-tikin Taikatalvi-kirjassa tokaisemaa lausahdusta lainatakseni: ”Kaikki on hyvin epävarmaa, ja juuri se tekee minut levolliseksi.”

♥ Virpi

Kommentit (3)
  1. Kiitos kommenteista Sara ja ananas! Kosmetiikasta on toivottu ennenkin postauksia, kenties voisin siitä jotain naputellakin. Uusimmassa Trendissä on muuten sivun juttu omista kauneusrutiineistani, eli sieltä ainakin löytyy jotain. 🙂 Toi paastoaminen on kans ihan mielenkiintoinen aihe. Itsellä on suhtautuminen siihen muuttunut melkoisesti tässä vuosien varrella. Keväällä voisi olla hyvä sauma sille!

  2. Hei! Tuuliset terveiset myös Hangosta!! Täällä on paistanut päivällä aurinko pilvettömältä taivaalta ja aallot ovat hurjat!
    Ajattelin lähettää sinulle postausehdotuksia, jotka minua kiinnostaa: jokunen asia paastoamisesta, jos sellainen osuu sinulle kohdalle. Toiseksi olen kiinnostunut kosmetiikasta.. siis itse meikkaan hirmu vähäisen, ja käytössäni on ekokosmetiikkaa. Olen kuitenkin utelias sinun päivittäisistä kauneusrutiineista. Mutta jännittävää uuden vuoden odotusta!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *