Tassuttelua terveystossuilla

Kirjoitin toissa viikolla vyöhyketerapeuttisista jalkapohjalaastareista ja lupasin raportoida tuloksista.

Tulokset olivat: Kaksi finniä, toinen kaulassa ja toinen korvassa. Sexy.

Molemmat näpyt ilmaantuivat kolmen päivän kuluttua testauksen aloittamisesta. Muita muutoksia elämäntavoissani en kyseisenä aikana tehnyt. Koska kukintopaikat olivat näinkin eksoottiset, enkä yleensä saa finnejä, on melko varmaa, että näpyt johtuivat laastareista. Jotain puhdistumista kaiketi siis tapahtui. Näpythän ovat viestintuojia elimistössä muhivista myrkyistä ja puhdistusprosessin aikana useiden iho pukkaa pintaan paukamaa.

No mutta, nyt kahden näpyn verran puhtaampana olen ottanut testiini uudet leikkikalut! Vyöhyketerapian maailmassa edelleen tallataan.

Jos viimejoulun lahjahitti oli piikkimatto, niin ennustan, että tänä vuonna useiden paketeista tulee kuoriutumaan lääkinnälliset terveyssandaalit. Yantra-sandaalien vyöhyketerapeuttisesti kriittisiin kohtiin sijoitetut magnetisoidut nappulat stimuloivat jalkapohjien akupisteitä. Sandaalien luvataan parantava unta, muistia (!), verenkiertoa ja vähentävän stressiä, lihasjännitystä ym ym.

Nyt kun olen tepastellut sandaaleilla kotonani muutamana päivänä, niin voin sanoa että…Auts! Aluksi sandaalit tekee nimittäin mieli potkaista nurkkaan jo viiden minuutin käytön jälkeen, sen verran ”mukavasti” ne jalkapohjia hierovat. Olen kuitenkin kuullut kyseisten kenkien olevan melko addiktoivat ja nappulahieronnan alkavan tuntumaan jossain vaiheessa nautinnolliselta. Eräs käyttäjä kertoi saaneensa Yantroista apua selkäkipuihin ja ruuansulatukseen. Jospa omatkin näyttötyöskentelystä aiheutuneet lihasjumit alkaisivat näillä raueta. Sitä odotellessa köpöttelen sandaaleillani hitaasti askel kerrallaan Ozzy Osbourne -tyyliin – jalat hieman koukussa ja harallaan.

Onko kukaan teistä testannut kyseisiä terveystossuja? Kuulisin mielelläni kokemuksista ja mielipiteitä siitä, voiko nappulasandaaleilla todella olla vyöhyketerapeuttisia vaikutuksia, vai saako niistä vain pientä kivaa jalkahierontaa.

♥ Virpi

(kuvat: omat)

Kommentit (47)
  1. thebuyers Review
    29.10.2018, 15:26

    [url=https://www.thebuyersreview.com]Apex Booty Pop[/url]
    Apex Booty Pop

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *